6 sexede og anderledes dates

De fleste har været på en af de traditionelle dates, hvor man er ude og spise, en tur i biografen, på en café til en kop kaffe eller i byen og få drinks.

Men ikke alle dates behøver være ude i offentligheden eller handle om at indtage mad og drikke. Vi har derfor samlet 6 anderledes datetyper som inspiration til, hvad man kan lave på fx første date. Disse dates er især gode, hvis du vil lære din date lidt bedre at kende.

 

#1 – Date i naturen

Det er skønt at mødes med folk og komme ud i naturen, få frisk luft og lære hinanden at kende på neutral grund. Vælger man at tage på date i naturen, kan man tage ud i skoven og blive kulret af fuglesang og flotte farver. Er sæsonen ikke til det, kan man tage på stranden og se solnedgangen sammen. Er man ramt af vinterens kulde, er det en oplagt mulighed for at finde sin barnlige side frem og gå en tur i sneen, bygge en snemand eller lege snekrig og afslutte med en kop varm kakao, mens I varmer hinanden.

 

#2 – Maddate

Det er meget normalt at spise lidt mad på første date, men hvorfor ikke gøre det på en lidt anderledes og sjov måde? I kan tage i forskellige supermarkeder eller delikatesseforretninger og købe ind til et måltid, I sammen kan lave og nyde hjemme hos en af jer. Skal daten helst foregå i offentligheden, kan I tage en 5 retters menu 5 forskellige steder. Forret – hovedret – dessert – drinks – natmad. Forret kan være sushi, hovedret kan være på en god café eller restaurant, dessert kan være en lækker portion hjemmelavet italiensk is fra byens bedste isbar. Snup en drink på din yndlingsbar og natmaden kan måske nydes hjemme ved en af jer?

 

#3 – Personlig date

Som en sjov date, kan du tage din partner med rundt i din hjemby og lege turist i egen by. I kan se alle attraktionerne sammen, gå på museum, tage i zoo eller tage på udstilling sammen. Vis din date hvem du er, og hvor du kommer fra, hvor dine yndlingssteder er i byen, og I vil opnå en bedre forståelse for hinanden.

 

#4 – Aktiv date

En aktiv date giver altid noget at snakke om og grine af. I kan tage ud og stå på skøjter sammen eller prøve klatrevæggen sammen. Der skulle være en ret god udsigt, når man kigger op på den anden på klatrevæggen. Dette er en date der især egner sig til konkurrencemenneskerne, der gerne vil dele oplevelser med den anden.

 

#5 – Sjov date

Er du og din date små legebørn indeni, kan det være I skal have en date med spil og leg. I kan tage i en forlystelsespark og prøve de vilde forlystelser, spise candyfloss og vinde bamser til hinanden. Dette er en date for en sand romantiker, der vil have det sjovt samtidig. Ellers kan I tage hjem til en af jer og spille brætspil og hygge jer.

 

#6 – Spadate

Det kan være et rigtigt turn-on at se sin dates krop, før man rigtig kender hinanden. Derfor kan det være en rigtig fræk idé at tage i svømmehallen sammen eller i spabad og prøve de forskellige kurbade og få en behandling eller massage sammen. Det giver dig en rigtig god mulighed for at tjekke din dates krop ud og mærke den seksuelle spænding, der er i luften, når I ikke har andet end badetøj på.

Er du eller din date selv god til at give massage, kan I også lave en massagedate hjemme hos en af jer, hvor I lærer de forskellige teknikker og løsner hinandens muskler.