Photoshootet er i gang – vil du se de frække billeder?

I denne uge er vi travlt optaget af at skyde billeder til vores frække kalender. En masse forskellige piger og kvinder er kommet forbi vores studie i løbet af den sidste uges tid, og vi har fået tager en masse fantastiske billeder i ren boudoir-stil. De sugarbabes vi har mødt i løbet af denne uge, har været i forskellige aldre, størrelser, farver og skikkelser for at vise diversiteten af vores sugarbabes. Det har været et meget interessant forløb, hvor vi har haft mulighed for at kunne komme tæt på de sugarbabes, der er på SugarDaters® og høre deres spændende baggrundshistorier.

En af de sugarbabes, vi har fotograferet i denne uge er Sabine på 41,  som ses på det fantastisk frække billede ovenfor. Hun udtaler til side6.dk:

-Selvfølgelig har jeg gjort mig nogle tanker omkring, at der er mange, der kommer til at se mine billeder. Jeg har dog valgt at se sådan på det, at dette her er MIT teenageoprør. Det er NU, jeg skal prøve grænser af. Så lad folk dømme og tænke, hvad de nu vil. Jeg ved, hvad jeg står for, hvor mine grænser går, og hvad jeg vil med projektet.

For at læse hele artiklen om Sabine og hendes udvikling fra “single-mor til to” til fræk kalenderpige, kan du klikke ind på side6.dk.

 

I 2016-kalenderen vil du kunne se professionelle boudoir-billeder af alle de 12 sugarbabes, samt deres brugernavn på SugarDaters.dk, så der er mulighed for at kigge nærmere på deres profiler efterfølgende. Kalenderen vil kunne købes fra starten af december på www.voksen.dk, hvis du skal have en fræk kalendergave til dig selv.