Rigdom eller skønhed – hvad vælger danskerne hos deres partner

Det er ingen hemmelighed at skønhed og rigdom er to vigtige faktorer, når man sugardater. Sugardating bygger på forhold, hvor den ene part tilbyder økonomisk sikkerhed og den anden part tilbyder omsorg og velvære – og oftest noget godt at se på.

Rockwool Fondens Forskningsfond har gennemført en undersøgelse hvor de har spurgt 962 helt gennemsnitlige danskere om, hvad de vægter højest: En smuk partner, som tjener mindre end en selv, eller en mindre smuk, som tjener mere?

Overraskende nok er der et flertal af danskere, der vælger udseende frem for økonomi. Det er især unge og mænd skønhed frem for økonomi. De fleste, som hovedsagligt søger partnere med pengene i orden, findes altså i middelklassen, blandt kvinder og blandt ældre borgere.

Rent geografisk er det i hovedstadsområdet mest populært at søge en smuk partner, hvorimod det i Nordjylland (så langt væk fra hovedstaden som man kan komme) er mest populært at kigge efter partnerens pengepung.