Danske sugardaddys finder udenlandske babes

SugarDaters® er startet op med den vision at skabe sugardates på tværs af landegrænser og sikre, at man kan date uanset, hvor i verden man rejser hen. Meget tyder på, at vores vision er tæt på at være en realitet, for særligt danske sugardaddys er gode til at bruge SugarDaters® til at finde dates med babes udenfor landets grænser. Der er dog også en god del danske piger, der har fået øjnene op for de mange mænd uden for Danmark, der benytter SugarDaters®. Det viser en undersøgelse, som vi har gennemført på vores egen side.

Halvdelen af danske sugardaddys har kontaktet udenlandske babes

Ca. 50% af de adspurgte sugardaddys har valgt at kontakte udenlandske babes, og langt størstedelen af disse kontakter har rent faktisk også udmøntet sig i reelle dates. Næsten 60% af de sugardaddys, der har kontaktet udenlandske babes, har sidenhen været på date med en udenlandsk sugarbabe. Mange gange er det babes fra nabolandene i Sverige og Tyskland, men enkelte sugardaddys rejser længere for at komme på date med den helt rigtige sugarbabe. Vi har sugardaddys, der har datet i Rumænien, Thailand, Polen, Holland, Ungarn, Spanien og mange andre lande. Ofte er disse dates i forbindelse med forretningsrejser, men flere sugardaddys fortæller, at de også kan finde på at rejse for fornøjelsens skyld. En del sugardaddys inviterer sugarbabes til Danmark og får på den måde en international date.

En tredjedel sugarbabes dater på tværs af grænser

Når det gælder sugarbabes, så er det en lidt lavere andel, der rejser og dater på tværs af landegrænser. Særligt tyske sugardaddys er dog i høj kurs hos de danske sugarbabes, da de efter pigernes forklaringer opfører siger mere som gentlemen end de danske sugardaddys. Enkelte danske sugarbabes rejser udenfor Danmarks grænser for at date eller bliver inviteret på ferierejser, men langt de fleste dater udenlandske mænd, der selv rejser i Danmark.

Udenlandske profiler er mere eksotiske

Både sugardaddys og sugarbabes fortæller, at en af grundene til de dater udenlandske profiler er, at det er mere spændende med udenlandske dates. Der fortælles også enstemmigt, at de udenlandske profiler på SugarDaters® generelt opfører sig pænere end de danske profiler. Hos SugarDaters® er vi glade for, at der dates så meget på tværs af grænserne, og vi er superglade for, at vi udvider antallet af vores profiler i langt de fleste europæiske lande. I løbet af august har vi bl.a. oplevet en stor vækst i Tyskland og Schweiz, og vi håber at vores mange Skandinaviske sugardaters byder de nye udenlandske profiler velkommen.