Deltagere søges til dokumentarfilm

Vi har fået en henvendelse fra nogen der søger deltagere til en dokumentarfilm om sugardating. De skriver:

Hej Sugardaters!

Mit navn er Asser og er sammen med min veninde Isabelle i gang med at lave en mindre dokumentarfilm om sugardating. Vi gik begge på Filmhøjskolen sidste år og har arbejdet på filmen over de sidste 6 måneder.
Filmen handler om kønsroller og seksualitet, hvor sugardating er rammen for fortællingen. Vores mål med filmen er at give et ærligt og ikke-dømmende billede på brugerne af siden. Dette vil vi gøre ved at lave portætter af nogle brugere, der har noget på hjerte.
Jeg og Isabelle har begge profiler derinde, hvorfra vi har talt med rigtig mange af brugerene. Men ærligt talt mangler vi at finde en sugarbabe/boytoy, der tør stå inde for det de oplever på siden og vil fortælle om det. Derfor kune vi rigtigt godt tænke os at komme i kontakt med nogle af jer og høre lidt om jer, jeres grunde for at bruge siden og jeres oplevelser.
Vi sigter efter at skabe en ærlig fortælling af de personer der bruger ‘sugardating’ og vil prøve at give publikum et mere nuanceret billede af et fænomen som ellers bliver meget stigmatiseret i medierne.

Jeg håber det lyder interessant og at I har lyst til at snakke med os.

Mvh. Asser & Isabelle

Ps. Vi kan kontaktes på asserbopaludan@gmail.com eller isabellecreutsberg@gmail.com