5 træk kvinder finder uimodståelige

Det er videnskabeligt bevist, at man tiltrækkes af personer, der har den modsatte seksuelle essens end en selv. Det er derfor sugardating er så populært, da der i sugardatingens verden er meget stærke kontraster, der mødes. Kvinder har som oftest en feminin seksuel essens og tiltrækkes derfor af maskuline personer. Det er især disse 5 træk, der er med til at gøre mænd mere maskuline og tiltrækkende, så kvinderne falder på stribe.

 

Ærlig og tillidsfuld

Det er en selvfølge at en kvinde vil have en mand, hun kan stole på uanset hvad. Hvis man er ærlig kommer man meget længere, og der vil langsomt blive bygget en gensidig tillid op, der gør forholdet meget lettere. Det ligger i kvinders natur at søge en beskytter, de kan stole på, så derfor er ærligheden især vigtig.

 

Humoristisk

En mand, der kan få en til at grine, er noget af det mest tiltrækkende, en kvinde kan finde. Mænd skal være sjove og humoristiske både for underholdningens skyld, men også for at stemningen kan blive lettet i svære situationer.

 

Nærværende

For kvinder er det vigtigt at finde en mand, der er nærværende og lytter til, hvad de fortæller om. Nærvær er en af de ting, der knytter to mennesker tæt sammen, og derfor er det vigtigt at man er tilstedeværende, lytter og deltager i dagligdagems samtaler og diskussioner.

 

Ambitiøs

Der er intet mere sexet end når en mand er ambitiøs. Han skal vide lige nøjagtigt, hvad han vil have og være villig til at opnå det. Det gør ikke noget at man satser højt, så længe man også er indstillet på at arbejde for at nå det. Det behøver ikke være magt, rigdom og berømmelse man sigter efter som mand. Det kan være at udfordre sin krop, være den bedste og sødeste mand eller komme ud og opleve verden.

 

Målrettet

Når man er ambitiøs, er det også vigtigt, at man er målrettet og viser, at man kan opnå sine mål. Som mand skal man kende vejen til succes og være bevidst om, hvad man må ofre for at nå sine mål. Og vigtigst af alt – man skal have en plan for, hvordan man vil opnå dem! Det er ikke nok bare at have ambitioner. Man skal også vise, at man vil nå dem.