Sugardating på tværs af landegrænser

Selvom det kan virke uoverskueligt at date en person fra et andet land, vælger mange sugardaters at søge udenfor landegrænsen, når de skal finde andre sugardaters. Der kan være mange grunde til at man søger udenfor Danmark, når man leder efter en partner. Nogen søger sugardaters udenlands, fordi de på den måde kan få mange spændende oplevelser, mens andre foretrækker en partner med et mere eksotisk udseende og baggrund. Mange rejser ofte i forbindelse med deres job og søger derfor partnere i udlandet, mens andre foretrækker et mere diskret forhold, hvilket lettere opnås over større distancer.

Hos SugarDaters® vil vi derfor gerne undersøge hvor mange, der opsøger sugardaters fra andre lande, og hvorfor man gør det. Vær derfor venlig at klikke på linket og besvare spørgeskemaet – uanset om du dater i udlandet eller holder dig til Danmark.

International dating

Resultatet for undersøgelsen bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.