(Sukker)fars Dag

I dag er det fars dag – en dag, hvor fædre landet over bliver fejret af deres børn med gaver og forkælelse for at værdsætte deres hårde arbejde i at opfostre dem.

Men siden SugarDaters® kom til Danmark behøver man ikke have børn for at være far. På SugarDaters.dk alene er der over 20.000 sugardaddys, der med garanti ikke alle er forældre.

Der er endnu ingen mærkedag, der fejrer sugardaddys, så lad os også gøre Fars Dag til (Sukker)fars Dag. SugarDaters.dk står i spidsen for også at fejre de hårdtarbejdende sugardaddys på denne mærkedag. Vi opfordrer derfor alle landets sugarbabes til ikke kun at bruge tid og penge på at værdsætte deres biologiske far i dag. De kan også gøre lidt ekstra for deres sugardaddy. Det kan være alt fra en sød besked til en overraskelsesoplevelse. Selv småt er godt. Lidt ekstra opmærksomhed, et godt måltid, en picnic, et par drinks eller en romantisk tur til stranden i det fantastiske vejr kan vise ham, at du sætter pris på, hvad han gør for dig til hverdag.