Gentlemanrating

SugarDaters.dk introducerer vi i dag en ny funktion ved navn Gentlemanrating.

Gentlemanrating er udviklet for at kunne sikre, at der er en ordentlig tone mellem medlemmerne af vores side. Da der før i tiden har været tilfælde af ubehøvlede, grove og af og til krænkende beskeder, indfører vi et system, så brugerne kan vurdere de beskeder, de modtager.

Med Gentlemanrating kan både mandlige og kvindlige medlemmer af SugarDaters.dk vurdere hinanden, da vi ønsker, at ikke kun mændene, men også kvinderne på siden er ‘gentlemen’ over for andre brugere.

Om man vil vurdere andres beskeder er valgfrit, men det er vigtigt, at både de gode og de dårlige oplevelser bliver vurderet, så de gode brugere kan blive belønnet og de uhøflige kan blive motiveret til at sende bedre beskeder.

De første 1-2 uger Gentlemanrating kører, vil der blive indsamlet data i form af brugernes vurderinger af hinanden. Herefter vil brugerne få mellem 0-5 stjerner alt afhængigt af, hvordan deres beskeder de forløbne uger er blevet vurderet. Har man et lavt antal stjerner, er det fordi, de beskeder, man har sendt, er blevet negativt bedømt af modtagerne.

For at de brugere, der har fået et lavt antal stjerner, har mulighed for at forbedre sig, vil det være muligt at se, hvordan beskederne er blevet bedømt, så man ved, hvor man kan forbedre sig for at optjene flere stjerner.

Da antallet af stjerner, man optjener, udelukkende afhænger af, hvordan de beskeder, man skriver, bliver bedømt, er den eneste måde, hvorpå man kan ændre antallet af stjerner, at skrive søde, venlige og imødekommende beskeder. Supportafdelingen har derfor ingen indflydelse på og kan intet gøre ved antallet af stjerner, man optjener.

Vi er glade for at kunne offentliggøre denne nye funktion og håber, at SugarDaters.dk bliver endnu bedre med Gentlemanrating.