Pressemeddelelse: SugarDaters® er overvældet over mediedækningen

Sugardating er oprindeligt et amerikansk koncept, der blev opfundet af virksomheden Seekingarrangement.com. Konceptet er simpelt. Med respekt for begge parter aftales præmissen for forholdet allerede inden man mødes. Fokusset for SugarDaters® ligger ensidigt på dating, og vi har arbejdet hårdt for at skabe et sikkert og behageligt datingunivers for vores brugere.

Konceptet misforståes

I medierne i Danmark har der været et entydigt fokus på gråzoneprostitution, hvilket vi synes er ærgerligt. Vi gør rigtig meget for at luge ud i profiler, der kun har det ene formål at købe eller sælge sex. Vi screener tekster og billeder. Vi tillader ingen nøgenbilleder i de offentlige mapper, og vi sletter brugere, der annoncerer med escortservice. Desværre har mediernes fokus på gråzoneprostitution også givet os et problem med en masse brugere, der opretter profiler på vores site, fordi de køber historien om, at man hos os kan finde gråzoneprostitution. Vi er nu i gang med at løse dette problem, og vil indføre nye sikkerhedsforanstaltninger hurtigst muligt for at komme disse problemer til livs.

Enkelte tilfælde betyder at vi må stramme op

Idet Sugardating ofte forbindes med ældre mænd og yngre kvinder, så er det tilsyneladende mere interessant at beskæftige sig med vores site, fremfor andre datingsites, hvor der med garanti kan findes samme eksempler, som der findes og udstilles fra vores site. Vores egne undersøgelser peger på, at 80% af vores brugere er på sitet for at finde kærlighed, og rigtig mange af vores par ender med at udvikle følelser for hinanden, præcis som hos andre datingsites. Når der findes enkeltstående tilfælde på vores site, så er det svært at kommentere på. Vi er selvfølgelig kede af de tilfælde, hvor der forekommer aftaler, der ligger uden for vores koncept, og vi vil gøre meget for at stramme op på konceptet og italesætte det, således vores brugere også honorerer konceptets indhold.

Vi vil være en del af løsningen

Sugardating er kommet for at blive, men diskussionen om, hvorvidt vi arbejder med gråzoneprostitution må ophøre. Vi driver et datingsite på lige fod med f.eks. http://www.scor.dk, http://www.victoriamilan.dk og endda http://www.dating.dk. Hvis der foregår noget ulovligt på vores site, så vil vi være en del af løsningen og sørge for, at der bliver rettet op på de ting, der ikke er i orden. Ligesom vi gerne vil tilbyde og allerede har tilbudt vores viden til politikere inden der gives midler til f.eks. oplysningskampagner rettet mod gråzoneprostitution.

Da vi startede SugarDaters® var det med en vision om at skabe et åbent og fordomsfrit datingmiljø, der bygger på ærlighed. Vi er gået imod strømmen i forhold til det bondefangeri, der findes i branchen, vores kunder bindes ikke til evige betalinger, det er nemt at melde sig ud og slette sin egen profil. Vi har inviteret pressen ind og hjulpet med at finde folk til interviews, så vi mener, vi har optrådt med en høj grad af åbenhed. Derfor er vi rigtig kede af, at der er kommet et så entydigt fokus på gråzoneprostitution. Der har været mere end 10 journalister, der i løbet af dagen har bedt om udtalelser i forhold til gråzoneprostitution, og denne meddelelse udtrykker vores holdning til netop det. Vi opfatter IKKE sugardating som gråzoneprostitution, men som dating.

Vi vil meget gerne snakke med journalister om sugardating, som konceptet er udtænkt af Brandon Wade fra Seekingarrangement, men vi føler ikke, at det er vores plads kontinuerligt at svare på spørgsmål om noget, som vi efter egen vurdering ikke mener, vores koncept dækker.