Fin tilstrømning af polske profiler

Kære brugere

Vi åbnede for den polske del af SugarDaters® for syv dage siden, og der er allerede en god interesse for projektet. Vi får i øjeblikket 30-40 daglige polske profiler ind i systemet, og det kan give ekstra muligheder, hvis du er på udkig efter en sugardaddy eller en sugarbabe.

Som altid er visionen hos SugarDaters®, at vi skaber et datingunivers, der fungerer på tværs af landegrænser. Netop sugardating har den force, at man kan aftale møder inden en eventuel rejse, og mødes med sin date, der hvor man overnatter. Polen bliver en af SugarDaters® strategiske satsningsområder, der nu tæller Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Polen.

Vi har profiler i mere end 150 lande, men vores fokusområde er landene omkring Danmark. Vi har dog 1.000 amerikanske og 1.000 russiske profiler, hvis du er interesseret i lidt mere eksotiske profiler.

Held og lykke med kærligheden ønskes du af teamet bag SugarDaters®.