De naturlige bryster er et evigt hit

I denne uge har vi spurgt vores brugere om de foretrækker naturlige eller silikonebryster og svaret har været entydigt. Naturen er bare bedre til at forme fortrin end diverse plastikkirurger. Ud af 792 respondenter svarede 667 eller næsten 85 %, at de foretrækker brysterne helt naturlige.

Kvinder og mænd er ikke helt enige

Der er forskel på holdninger blandt kvinder og mænd, men der gemmer sig en artig overraskelse i tallene. Selvom mænd ofte mener, at fyldige bryster er vejen frem, så er det 87 %, der vælger det naturlige alternativ. Hos kvinder er holdningen generelt den samme. De naturlige bryster er mere interessante end silikonen, men ikke desto mindre er der 22 % af kvinderne, der foretrækker silikonebryster. Dette skal sammenlignes med de ca. 13 % af mændene, der har samme præference.

Det er selvfølgelig svært at udlede grunden til, hvorfor denne forskel eksisterer. Måske er kvinderne igen – lige som i vores undersøgelse om kropsidealer – mere opmærksomme på den perfekte krop og på, hvordan kroppen skal se ud. Ofte er mændene mere laissez-faire, så længe der bare er en krop.

Resulatet af undersøgelsen:

Adspurgte mænd: 544
Foretrækker silikone: 70
Foretrækker naturlige: 474

Adspurgte kvinder: 248
Foretrækker silikone: 55
Foretrækker naturlige: 193

Hos SugarDaters® er vi fuldstændig ligeglade om vores brugere har silikonebryster eller naturlige bryster. Hos os handler det om kemi, og det gør det selvfølgelig også for flertallet af vores brugere. Så uanset om du har lange, tynde, flade, store eller små bryster, så er du velkommen hos os.