Sig nej til Julien Blanc!

De sidste par uger har der været meget diskussion om, hvorvidt den selvudnævnte scorecoach Julien Blanc skulle have lov til at komme til Danmark.

Julien Blanc har igennem flere år været eksponent for et kvindesyn, der i den grad har sat sindene i kog i forskellige lande. Brasilien, Australien og Storbritannien har alle valgt at udstede et indrejseforbud til Julien Blanc, på baggrund af ekstremt disrespektfulde udtalelser om kvinder.

Nu melder Julien Blanc sin ankomst til Danmark, nærmere bestemt holder han et scorekursus den 9-11 januar på et endnu ukendt sted i København. Betalingen på 2.000 dollars skal man lægge, når man melder sig til kurset, og det allerede inden man ved, om Julien Blanc rent faktisk kan komme ind i landet , for står det til mange danskere, så skal Julien Blanc ikke gøre sig nogen forhåbninger om at undervise danske mænd i sine såkaldte scoreteknikker.

Hos SugarDaters® er vi på helt samme side som fortalerne for, at Julien Blanc skal holde sig fra Danmark. Sugardating er en ligeværdig datingform, hvor ressourcestærke individer mødes og behandler hinanden med respekt. Julien Blanc står for et koncept, der ligger så langt fra den respekt, der skal gennemsyre en sugardate, og derfor vil SugarDaters® gerne opfordre alle vores brugere til at skrive under på den “petition”, som er offentliggjort på siden Change.org. Du kan finde den ved at følge dette link.

Det er ikke alle, der forstår, hvad sugardating handler om. Måske havde nogen endda forventet, at SugarDaters® ville støtte en mand som Julien Blanc. Vi kan kun understrege, at sugardating altid handler om ligeværdighed og respekt. En mand som Julien Blanc fortjener ikke at kunne træde på dansk jord, og derfor støtter SugarDaters® aktivt kampen for at sikre manden et indrejseforbud.