Hvordan er din idealkrop?

Lise Dilling-Hansen, en PhD-studerende fra Aarhus, mener, at vores kropsidealer bliver mere og mere ekstreme. Siden MTVs indtog i de danske hjem har tendenserne gået fra det supertynde til “strong is the new skinny”, og det vil ikke stoppe lige med det samme, selvom flere modkulturer sætter fokus på den “naturlige” krop.

Den metroseksuelle mand er nu blevet spornoseksuel, og plastikoperationer er blevet en del af hverdagen for mange unge piger. Det er samfundets udvikling og mediernes fokus på den “perfekte” krop, der er skylden. Det synes i hvert fald at være konsensus blandt de, som mener at vide noget.

Hos SugarDaters® er vi dog ikke helt overbeviste. Vi VED, at der er mange forskellige holdninger til, hvordan den perfekte krop skal se ud, og ofte er der et modsætningsforhold mellem hvordan f.eks. piger selv vil opfattes, og hvad mændene rent faktisk synes er sexet. Derfor vil vi gerne bede jer om at udfylde nedenstående spørgeskema, så vi kan afdække om vores brugere er som Lise Dilling-Hansen påstår.

Kropsidealer