Moderér dit sprogbrug mand!

SugarDaters® har oplevet en enorm fremgang det sidste halve år, og heldigvis har rigtig mange forstået konceptet i sugardating. At man aftaler præmissen for et møde, inden man mødes, tiltaler rigtig mange kvinder og mænd, som ikke gider spilde tiden på pjat og pjank på andre datingsider.

Desværre har vores succes også tiltrukket en type brugere, som mener, at den initielle kontakt kan ordnes med nedsættende standardkommentarer. Det er vigtigt, at man forholder sig til, at SugarDaters.dk er et datingsite, og forstår at anvende almindelig takt og tone i omgangen med sine medbrugere. Her er SugarDaters® ikke anderledes end andre datingsites; som man råber i skoven, får man svar. Hvis man sender nedsættende kommentarer afsted, så risikerer man at blive anmeldt af den bruger, man generer, hvilket i sidste instans kan få konsekvenser. En bruger, der gentagende gange misforstår, hvordan man taler til andre her på sitet, kan ende med en udelukkelse fra sitet. Det er vigtigt for os, at sitet kan bruges af alle, og man ikke skal svines til, fordi man enten ikke vil acceptere et plat tilbud, eller fordi man har valgt et bestemt profilbillede.

Da dynamikken på SugarDaters® adskiller sig en smule fra andre datingsites, så kan sprogbruget måske være lidt mere direkte. Det kan føre til, at enkelte brugere ikke forstår, hvor grænsen går for almindelige pli og dannelse, og så er en anmeldelse eller en blokering af profilen en sidste udvej.

Langt de fleste brugere forstår dog godt, at skal man have held med sig hos SugarDaters®, så skal den indledende kontakt foregå med helt almindelig forståelse for, at der sidder et andet menneske i enden af de profiler, man skriver til, og deres grænser for, hvad de finder sig i, er ikke anderledes end andre steder. Skal du have kontakt med andre, så skal man selvfølgelig moderere sit sprogbrug og sørge for at respektere den modsatte part.

Happy dating