6 ud af 10 sugardaddys er i fast forhold

Sådan skriver Newsbreak i en artikel om SugarDaters. Tallene er baseret på en undersøgelse, som vi lavede i foråret og som nu har fundet vej til Newsbreak. Siden vi lavede undersøgelsen har vi fordoblet antallet af brugere på vores site, så måske er tallene ikke 100% retvisende mere.

Newsbreak skriver blandt andet:

Mandlige profiler på netdatingsiden forsøger at få en eller flere kvinder på krogen ved fx at ”lokke” med luksus-gaver, rejser og/eller et fast månedligt beløb.

Det er ikke usædvanligt, at potentielle sugardaddys lokker med 5.000 – 10.000 kroner pr. måned til gengæld for fx socialt og/eller seksuelt samvær.

I forbindelse med sidens undersøgelse svarede lige godt 60 procent af de mandlige profiler, at de allerede er i fast forhold, mens hele 43 procent af de adspurgte sugardaddys satte kryds ud for rubrikken ”gift””

Selv mener vi ikke, at der lokkes med særlige gaver. Sugardating er 100% åben dating, hvor spillereglerne for møderne aftales inden første seance, og ofte er det slet ikke den enkelte sugardaddy, der lokker. Siden vi lavede undersøgelsen, har vi også fået de første betalende sugarmammas, og hvordan deres forholdsstatus ser ud, det står hen i det uvisse.

Læs hele Newsbreaks artikel her