Massiv fremgang i Tyskland

I de sidste par dage har SugarDaters® tiltrukket mange tyske profiler efter RTL viste et dokumentarprogram om Sugardating. Umiddelbart behøver det ikke have nogen som helst betydning for vores danske brugere, men vi tror på, at den tyske vækst kan komme vores danske sugardaddys og SugarBabes til gode. Lige nu er der i Tyskland en klar overvægt af SugarBabes, og man kunne forestille sig, at der er tyske SugarBabes, der er interessante for vores danske SugarDaddies.

Det tager ikke lang tid at komme til det nordlige Tyskland, og måske skulle man lige udvide sine søgekriterier en smule i denne tid, da der stadig kommer tyske profiler til. Måske er det lige præcis i de nærliggende tyske byer, at kærligheden skal findes.

Vi kommer hele tiden tættere på vores drøm om at kunne levere et dating-netværk, der er verdensomspændende. Hvor man som SugarBabe eller SugarDaddy/SugarMama kan finde spændende oplevelser eller dyrke kærligheden på tværs af grænser. At finde selskab i de byer, man besøger, eller blive forkælet med rejser, det er præcis, hvad vi vil tilbyde vores brugere. Når vores netværk vokser, så øger vi også mulighederne for, at vores brugere får opfyldt deres drømme. Og det er lige præcis det, vi ønsker.

Mvh
SugarDaters®