Hvem er mest interessant? Danske eller svenske sugardaddys?

Spørgsmålet er selvfølgelig lidt dumt, idet både danske og svenske sugardaddys er ekstremt interessante. På et punkt kunne man dog godt forestille sig, at de svenske sugardaddys har et lille forspring, og det handler om at imponere modparten med en potensforlænger af en bil.

Berlingske fortæller i dag, at svenskerne generelt kører i større biler end danskerne, og det giver måske unfair konkurrence mellem danskere og svenskere, når man skal imponere modparten med et køretøj. Selvom danske sugardaddys selvfølgelig ikke kører rundt i Toyota Aygo og VW UP!, så er de danske såkaldte luksusbiler bare standardkøretøjer i Sverige. I Danmark er det ganske fint at køre rundt i en spritny Passat eller en Volvo V70, i Sverige derimod skal man finde lidt andre biler frem, hvis man skal imponere nogen.

Det siger sig selv, at der ikke er nogen af vores SugarBabes, der er så overfladiske, at de vælger deres sugardaddy efter størrelsen på deres bil (Size doesn’t matter), men har vi misforstået noget, så skulle vores danske piger måske kigge over sundet til de svenske sugardaddys. Omvendt kan vores danske sugardaddys sagtens tage et kig på de svenske piger, for der er allerede en del svenske piger, der har taget godt imod sugardating-konceptet, og det er sikkert ikke alle, der bliver imponeret over en Saab 95 i garagen.

Man kan selvfølgelig holde vandtætte skodder mod Sverige, og udelukke al kontakt til broderlandet, men vi vil da gerne opfordre både vores danske piger, drenge og sugardaddys/moms til at åbne op for Sverige i jeres søgninger og matches. På den måde får i bedre muligheder for at finde det helt rette match, men I udvider også jeres bekendtskabskreds betydeligt, og det vil SugarDaters® også gerne være med til at sørge for.