En succes blandt svenske piger?

SugarDaters® lancerede sin svenske søsterside i begyndelsen af april, og det har været med en god del succes. Specielt de svenske piger har taget godt imod konceptet, idet SugarDaters® i Sverige har omkring fem til ti oprettelser om dagen fra svenske piger.

De svenske sugardaddys, boytoys og sugarmammas kan ikke helt følge med, så lige i øjeblikket er SugarDaters® i en situation, hvor vi har flere svenske piger end vi har svenske mænd, og det er da den omvendte verden. De fleste svenske piger er flinke til at uploade billeder og skrive tekster, og da svensk som regel er rimelig forståeligt, så er det måske en idé for mange af vores danske sugardaddys at søge på de svenske piger også. Hvis ikke andet, så kan man browse lidt for fornøjelsens skyld.

Vores søgefunktioner bliver i disse dage forbedret, og inden alt for længe vil vores brugere kunne lave en meget mere fleksibel søgning. Det har været en funktion, som har været længe efterspurgt, og vi glæder os til at præsentere funktionerne i den nærmeste fremtid.

Vi håber selvfølgelig, at vores nye søgefunktioner og alle vores nye medlemmer fra Sverige får lov til at snakke med vores mange danske medlemmer til fornøjelse for begge parter. Og så håber vi på, at de svenske sugardaddys snart får øjenene op for SugarDaters.se, så vi kan udbygge det svenske community og skabe et godt og sikkert datingunivers i Sverige, ligesom vi har gjort i Danmark.

Hav en dejlig uge hos SugarDaters®