SugarDaters® åbner i Tyskland

Den 21. april blev dørene åbnet til vores tyske søstersite, og der er allerede kommet en nogle profiler. At vi åbner i Tyskland gør de danske brugeres oplevelse endnu bedre. De har nemlig muligheden for at kigge med på de tyske profiler og derved få udvidet mulighederne for at finde deres rette matches.

Det har hele tiden været en vision for SugarDaters® at give vores brugere en oplevelse uden grænser. At kunne finde et forhold på tværs af landegrænser, og derved kunne lave aftaler i de byer, som er relevante for vores brugere. Vi har Sugardaddys og -mommys, der rejser mange dage hvert år, og som sagtens kunne bruge selskab på sine rejser – og SugarDaters® skal være den platform, der sikrer gode oplevelser alle steder. Vi har også babes og boytoys, der ønsker oplevelser i andre lande, og SugarDaters® skal åbne for disse muligheder i alle lande.

Vi håber på, at åbningen af SugarDaters.de vil styrke vores brand i Danmark og sikre den gode oplevelse for vores brugere, i hvert fald for vores Sønderjydske brugere, der forhåbentlig inden længe vil få selskab af en masse Nordtyske profiler.