Undersøgelse: One night stand vs. fast forhold?

—– Lige under 90% af vores brugere ønskede længerevarende forhold frem for one night stands. Billedet var det samme for både Sugardaddys og Sugarbabes —-

Undersøgelsen er nu slut

Både som SugarDaddy/SugarMama og som Sugarbabe/BoyToy kan der være forskellige præferencer for, hvordan man vil date. Nogen vil gerne have et one night stand, mens andre elsker tanker om et længerevarende sugarforhold, hvor man opbygger en tillidsfuld relation, der kan vare i lang tid, og som ofte udvikler sig over i et ordinært forhold.

Vi ved, at disse præferencer er til stede på vores site, men vi vil gerne vide, hvor stor en andel af vores brugere, der rent faktisk ønsker one night stands, og hvor mange, der ønsker et længerevarende sugarforhold.

Derfor vil vi gerne have dig til at svare på de to spørgsmål i undersøgelsen nedenunder, så vi kan tilpasse vores søgemuligheder efter vores brugeres præferencer.

Vi røber: One night stand eller fast forhold

Senere på ugen vil vi fortælle, om vores brugere ønsker et one night stand eller de ønsker længerevarende forhold. Vi søger altid efter muligheder for at udbygge og forbedre vores website, og disse undersøgelser giver os muligheden for at give dig som bruger bedre muligheder for at finde et match. Uanset om du leder efter et one night stand eller et længerevarende forhold.

Har du særlige ønsker til funktionaliteter, der efter din mening mangler på vores site, så er du altid velkommen til at kontakte os på vores support-mail.