SugarDaters.se er nu åbnet

Den 1. april blev dørene åbnet til vores svenske søstersite, og der er allerede kommet en del profiler. At vi åbner i Sverige gør de danske brugeres oplevelse endnu bedre. Du har nemlig muligheden for at kigge med på de svenske profiler og derved få udvidet dine muligheder for at finde det rette match.

Det har hele tiden været en vision for SugarDaters® at give vores brugere en oplevelse uden grænser. At kunne finde et forhold på tværs af grænserne og kunne lave aftaler i de byer, som er relevante for vores brugere. Vi har Sugardaddys og -mommys, der rejser mange dage hvert år, og som sagtens kunne bruge selskab på sine rejser – og SugarDaters® skal være den platform, der sikrer gode oplevelser alle steder. Vi har babes og boytoys, der ønsker oplevelser i andre lande, og SugarDaters® skal åbne muligheder.

Vi håber på, at åbningen af SugarDaters.se vil styrke vores brand i Danmark og sikre den gode oplevelse for vores brugere.