Brugerhistorie: “Den første gang var i et solarie”

Jeg tænder på at kunne forkæle en mand, som forkæler mig. Pengene betyder ikke det store, men når man står uden job, og er studerende, så får pengene det til at løbe rundt. Jeg synes også det er frækt med den form for sex. Jeg er ikke sikker på om jeg har en fast sugardaddy endnu, for jeg har erfaring med, at mange stikker halen mellem benene og alligevel ikke vil, selv om jeg ikke er krævende på nogen måde – synes jeg da selv.

De fleste oplevelser herinde er gode. jeg elsker opmærksomheden, og jeg elsker at fyrene begærer mig på den måde, at de gerne vil mig så meget. Det kan være svært at vælge og vrage, men det er nogle gange det, der må til, for jeg vil ikke have for mange bolde i luften.

Den første gang, jeg mødte en fyr herindefra, var jeg virkelig nervøs. vi sad på en bænk og snakkede, for det er begrænset, hvor man kan mødes og have samtaler på offentlige steder, uden andre lytter med.

Jeg følte mig tryg ved ham, vi tændte på det samme.Han bad mig komme klædt i noget frækt tøj, og jeg havde sagt, at det ville jeg gerne. Men jeg ville kunne sige nej, hvis jeg ikke havde lyst alligevel. Det var okay med ham.

Jeg havde en stor trøje på, så ude fra kunne man ikke se, at jeg var noget slutty på indenunder. Vi snakkede godt sammen, om løst og fast, uden det omhandlede vores privatliv, for det var jeg ikke interesseret i. Da jeg selv syntes, jeg var klar, gik vi ind på et solarie, hvor jeg spillede og suttede hans pik, mens han tog på mig, og slikkede mig på nogle rare steder.

Da vi var færdige gav han mig pengene og et kram. Vi sås et par gange endnu, men ses ikke længere.

Det var dejligt at kunne ses på den måde, og gøre noget godt for hinanden. Derfor fungerer SugarDaters®.

— Har du lyst til at skrive om dine oplevelser, så send dit indlæg til rikki@socialservices.dk —