Spørgsmål enhver sugarbabe bør stille

En af de mest almindelige problemer for en ny sugarbabe er, at du måske ikke rigtig har tænkt over, hvad det er for noget sukker, du efterspørger, og hvad der skal tilbydes til gengæld. Det siger sig selv, at hvis man ikke rigtigt ved, hvad man leder efter, så finder man det aldrig.

Derfor bør alle nye sugarbabes stille sig selv tre simple spørgsmål.

(1) Hvorfor vil jeg forfølge et sugar-forhold i stedet for et helt traditionelt forhold?
(2) Hvad skal min sugardaddy tilbyde mig? (Hvis det bare er penge og intet andet, så skal man måske revurdere?)

Og så det allervigtigste spørgsmål!

(3) Hvad vil jeg tilbyde til min sugardaddy til gengæld?

Når du har svaret på disse spørgsmål, så er du sådan set klar til at gå i gang med at finde din sugardaddy. Når du indleder en dialog med en sugardaddy, så bør du selvfølgelig også stille ham nogen spørgsmål. Vi vil anbefale, at du starter med at stille disse to:

(1) Hvorfor vil du gerne være sugardaddy?

Det er helt sikkert, at sugardating adskiller sig fra almindelig dating, og derfor skal der helst være en form for match imellem de forventninger, som du har og de, som din sugardaddy har. Spørgsmålet om, hvorfor man vil være sugardaddy er en god måde at indlede en dialog og en forventningsafstemning.

(2) Har du nogen erfaring med sugardating-forhold?

Hvis din kommende sugardaddy har erfaring med sugardating-forhold, så ved du også, at han har nogle helt klare idéer om, hvordan et forhold skal være, og så kan du hurtigt finde ud af, om der er et match. Hvis han ikke har nogen erfaringer, så kunne du med rette stille spørgsmålet: Hvordan forestiller du dig et forhold skal være? På den måde kan du komme nærmere ind på, hvilke forventninger, som din sugardaddy har, og om det flugter med dine svar på de tre første spørgsmål.

Disse to spørgsmål er rigtig gode at indlede dialog med, og der vil ikke gå lang tid, før dialogen kommer ind på de gensidige forventninger til, hvilken type sukker, der skal være i forholdet. Det vigtigste i et sugar-forhold er, at der er et klart match mellem, dit svar på dit eget spørgsmål tre og din sugardaddys svar på spørgsmål to.

Vi håber, du får en god oplevelse på vores website.
/SugarDaters ®