December blev en fantastisk måned for SugarDaters

December måned må betegnes som en rigtig sukkermåned. Ikke nok med, at SugarDaters.dk blev udvidet til SugarDaters.com, SugarDaters.co.uk og SugarDaters.ru, så havde vi i Danmark en helt fantastisk måned med mere end 1.500 nye profiler og over 1.000.000 pageviews.

For et datingsite med kun syv måneder på bagen, så må en udvidelse til tre nye lande plus en million pageviews på hjemmebane betegnes som en succes. Vi fortsætter vores skæve markedsføring og vores udvidelser til andre lande. Det er stadig vores mål at bygge et datingunivers, som kan benyttes på tværs af landegrænser, men som også kan benyttes, hvis man udelukkende er interesserede i daters fra sit eget hjemland. For os handler det hele tiden om at gøre datingoplevelsen så god som overhovedet mulig for vores kunder.

Vi glæder os til at udbygge successen i 2014.