Det er helt naturligt..

Lad os se det i øjnene. Det ligger i menneskets natur at folk med succes ønsker yngre og mere attraktive partnere. Det er også naturligt for yngre kvinder og mænd at kigge efter mere erfarende, rige, sofistikerede og gavmilde partnere, specielt dem med midler, mulighed og lyst til at forsøde deres liv.
Antropologer vil kunne fortælle at disse adfærdsmønstre ligger dybt i vores gener. Det er et menneskeligt instinkt at være tiltrukket af skønhed og ungdom, ligesom det er at være tiltrukket af rigdom, magt og succes.
For mange tusind år siden da mennesket var hulemænd og kvinder gjorde vi de nøjagtigt samme ting som nu. Dengang var det bare de bedste jægere der var datidens SugarDaddies.
Du lever kun én gang og du kan kun leve livet én gang. Så hvis du har et aktraktivt udseende og væsen eller har overskud til at være gavmild hvorfor så ikke få det bedste ud af det og find den ideelle partner i dag.