Hvorfor SugarDatere ikke sælger eller køber trusser …

Der har i den senere tid været en del omtale af sugardating-konceptet. Dog var det fremlagte bud på sugardating ikke ligefrem, hvad vi forbinder med konceptet. Som det ældste og mest erfarne sugardatingsite i Skandinavien vil vi gerne dele, hvad vi hos SugarDaters mener, sugardating er, og hvad det ikke er.

Hos SugarDaters ser vi ikke sugardating som en måde, hvorpå man kan udveksle varer eller servicer, eller en måde, hvorpå man kan sælge/købe diverse ting, hvilket har meget lidt eller intet med seriøs sugardating at gøre. Sugardating på SugarDaters handler om dating, om at skabe forbindelser og forhold, og vores mission er at tilbyde en platform til personer, hvor de kan finde nogen at nyde livet med.

Menneskene bag SugarDaters arbejder hårdt for at kunne tilbyde en datingplatform, hvor både fællesskabet på sitet og sitet selv respekteres. Vi vil fortsat ses som en seriøs og pålidelig platform, hvor de personer, der er interesseret i sugardating, kan skrive med hinanden, date, mødes og have det sjovt.

Vi gør brug af adskillige foranstaltninger for at forhindre uanstændig opførsel på vores site, hvad enten det er nøje verificering af hver ny profil eller opfordring til vores brugere om at anmelde mistænkelige profiler, som ikke overholder vores strikse regler.

For os er vores fællesskabs sikkerhed og trivsel vores højeste prioritet. SugarDaters er på ingen måde en markedsplads eller platform, hvor reklame for nogen form for varer eller servicer bliver tolereret. Visionen bag SugarDaters og det, vi kontinuerligt kommunikerer til vores fællesskab, ligger langt fra, hvad der er blevet skrevet og sagt om sugardating i medierne for nyligt.

Dette, blandt mange andre faktorer, er det, der gør SugarDaters til den mest seriøse og reelle sugardatingplatform til at finde en sugarbabe, sugardaddy, sugarmama eller boytoy til et rigtigt og betydeligt forhold.

Tak for din tillid til SugarDaters.

Dit SugarDaters-team