Andre at snakke med

SugarDating kan være spændende og nyt, men ikke alle har kun gode oplevelser. Her på RedenUngs rådgivning oplever vi, at der er flere de af de samme temaer der går igen, når vi rådgiver unge. Vi har bl.a. temaer som:

  • Selvværd
  • Grænser
  • Afhængighed

Det er normalt for unge at udforske på forskellige måder, men nogen unge er grænsesøgende og går ind i noget uden at tænke sig om, hvilket kan påvirke selvværdet.

Hvad er selvværd?
Selvværdet er det enkelte individs anerkendelse af egen værdi, men hvad betyder det lige? Du har sikkert hørt om selvtillid. Selvtillid er det vi viser udadtil, og selvværdet foregår mere indvendigt.
Du kan prøve at forestille dig et hus der på ydersiden ser smukt og perfekt ud, det kan vi kalde selvtilliden. Huset er bygget på et fundament, selvværdet. Hvis dette fundament er gammelt og slidt, vil huset falde… og det er det samme med os mennesker.
Et dårligt fundament (selvværd) kan medføre stress, depression, en følelse af ikke at være god nok. Her på rådgivningen oplever vi bl.a. unge med dårligt selvværd. Dårligt selvværd kan være med til, at du gør ting du måske ikke rigtig har lyst til, for at få bekræftelse på, at du er god nok.
Du overskrider måske dine egne grænser, og får det endnu mere skidt med dig selv.

Måske oplever du, at du har svært ved at gøre dig selv glad og søger det fra andre, måske er du afhængig af bekræftelse eller noget andet? Afhængighedsmønstre kan påvirke os negativt og kan være svære at komme ud af.

Derfor har vi i RedenUng besluttet os for, at oprette samtalegrupper hvor du kan tale med andre der sugardater.

Gruppen er for både hankøn, hunkøn eller folk en anden kønsidentitet. For at være med skal du være mindst 18 år. Du kan være hetero, homo, bi eller have anden seksuel orientering. Et kriterium er at du skal være i sugardating eller have sugardatet.

Hvis det har interesse, så læs mere på: https://redenung.dk/raadgivning/gratis-samtalegruppe-unge-sugardatere

Mvh. RedenUng