Sugar Advisor: Parlez-vous Français?

Sugar Advisor: Parlez-vous Français?

Oliwia-new-banner

 

Kære dagbog, Jackpot! Ja, endelig mødte jeg, min første franske SugarDaddy. Jeg har i længere tid været fascineret af dette land. Jeg lærte stille og roligt om det franske køkken, den helt utrolige parisiske tøjstil og denne diskrete, melodiske accent. Tal til mig! (Helst frækt). En del af det, at møde nye partnere at kende, er relateret til at lære hemmelighederne og vanerne fra forskellige lande. Selvfølgelig er alle forskellige, men visse vaner har dybe rødder fra tradition. Du vil finde ud af, hvilke franske SugarDaddies egenskaber jeg lærte under vores passioneret romance.

 

Fransk er udtryksfuldt og demonstrativt. De er mestre i at tiltrække sig opmærksomhed. I sociale situationer, kan de godt lide at være dominerende og prædikende på forskellige emner (især kulinariske).  Få minutter inde i samtalen, viste jeg hvordan man laver en base for Foie Gras, hvordan man lavede kyllingebryst ekstrem mør (citron plus rosemarin) og jeg blev gjort opmærksom på eksistensen af sennep med mango stykker (hvor eksotisk). Med en obligatorisk cigaret i hånden, ser han mere filosofisk, elegant og skødesløs ud. Jeg ser mig selv som én der lytter. Forstå mig ret, jeg har stærke meninger, men når det kommer til det franske, foretrækker jeg at savle over deres melodiske accent fremfor essensen af samtalen.

 

Fransk kærlighed er en ekstraordiner vej, temperamentsfuld og rebelsk. De er passioneret og åbne for at eksperimentere. Uden at gå i detaljer om mit sexliv, er de fantastiske elskere. Betænksomme, uselviske og spontane. De hvordan de skal opbygge din selvtillid med de mest sofistikerede komplimenter. Hvad er en fransk Sugardaddy? En kombination af en romantisk beundrer og en lidenskabelig elsker.

 

Jeg kan ikke forsætte uden at nævne deres ubesværede stil. En kombination af kvalitetsmaterialer der skaber en helhed, ligesom et puslespil. For mig er essensen simpel elegance blandet med vintage briller og maskuline parfumer, der flytter min fantasi.

Har du nogensinde hørt om Aix-en-Provence? Det er måske mit yndlings provencalske tårn. De naturlige termiske kilder giver en fantastisk oplevelse i luksus spa og lavendel markerne beroliger din sjæl fra sociale medier. Franske sugardaddies elsker de maleriske miljøer, et som fremmer amorøse følelser.

 

Jeg spurgte en god ven, som også er sugarbabe, hvad hun synes om franske sugardaddies. Jeg modtog dette svar:

 

”Min oplevelse med franske mænd er unikke. Alligevel, ligesom alle andre generaliseringer, har alle deres egen oplevelser og meninger. Alle franske mænd, jeg mødte, var fantastiske elskere, var velbegavet og havde en lidenskab, der gik ud over deres hobbyer og arbejde, hvilket var synligt i alle aspekter af deres liv.

Kærlige og omsorgsfulde elskere, der forberedte fantastiske franske crêpes med skinke, ost og æg til (ikke så bogstaveligt) til morgenmad i sengen. Begivenhedsrige nætter med klassik middag og lange samtaler kombineret med friske og overraskende morgener fulde af smil og vidunderlige ”God morgen”.

 

Lyder det ikke appellerende?

 

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på sugaradvisor@sugardaters.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige blog indlæg her