Jeg kan ikke blive tilfredsstillet (medmindre jeg føler mig fuldendt)

Jeg kan ikke blive tilfredsstillet (medmindre jeg føler mig fuldendt)

Oliwia-new-banner

 

Folk reagerer forskelligt på store mængder penge. Nogle elsker at vælte sig i luksus vare, mens andre sætter pris på hver hårdt tjent øre. Hvordan er det med os, kvinder? Hvordan er det for mig?

 

For nylig havde jeg fornøjelsen af at sidde i en Porsche værd 3,5 millioner dk. Jeg havde blandede følelser. På den ene side, da jeg kørte forbi ”almindelige” mennesker på gaden, følte jeg, at jeg havde opnået noget. Denne bil gav mig den ”Jeg gjorde det” følelse. Folk kiggede og jeg forestillede mig, at det var min bil og min succes. I en brøkdel af et sekund følte jeg fuldstændighed og tilfredshed. Jeg havde noget, kun få har råd til, noget at misunde.

 

To scenarier opstod i mit hoved. I det første, kiggede disse ”almindelige” mennesker på mig i bilen og tænkte ”Wow! Hun har opnåede noget, arbejdede hårdt for det”. Den anden mulighed var, ” Hun er flot nok, til at hun kan være sammen med en mand, der har arbejdet hårdt for det”. I det andet scenario, gjorde de grin med mig. Og de havde ret. Jeg sad i denne bil, selvom jeg ikke ejede den. Der var et stort gap mellem, min økonomiske situation og kun den del var sand.

 

Hvis jeg ikke havde brugt flere timer foran spejlet for at finde ud af, hvordan man kunne være den perfekte entertainer, ville jeg ikke føle et jag af jalousi fra andre. Det fylder os. Køre en bedre bil i bedre tøj, iført bedre smykker i et bedre nabolag. Sugarbabes, der satser højt, kan ikke lide at blive set som ”normale” mennesker. På trods af, at de i de fleste tilfælde ikke har opnået nogen særlig succes, de drager nytte af andres succes og hårde arbejde. Det er der ikke noget galt med. De har måske andre ting at tilbyde. De kan dog stadig bidrage til dette samfund. At være ”bedre”. Jeg har mange gange været på en eksotisk rejse, uden penge på kontoen. Alligevel ser folk mig, som en kvinde med succes, hvilket giver mig en tom følelse af tilfredshed.

 

Jeg spillede rollen som en selvsikker kvinde, tilfredsstillet professionelt, privat og følelsesmæssigt. Når realiteten er, at mit liv ikke har nogen rødder eller stabilitet. Jeg ejede ikke noget, jeg havde ingen fremtidsplaner eller materielle ting (bortset fra et par sko for at løsne mine ben). At skrive og dele mine oplevelser, hjalp mig til at finde en mening og en idé for min fremtid. En kombination af passion og glæde ved at møde interessante gentlemans der får mig ned på jorden. Så i stedet for at drømme mig til at eje en Porsche, kan min drøm rent faktisk blive en realitet.

 

For at opsummere; nogen gange er det dejligt at fordybe sig i glemsel og forestille sig, at man er en anden. Ingen kan forbyde dig det. Det er dog vigtigt at være jordnær og have en realistisk tilgang til ejerskab. Du har virkelig kun det, du selv har arbejdet hårdt for. Det vil give dig en reel følelse af tilfredsstillelse. Andres følelser af tilfredsstillelse er bare en forbigående historie.

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på sugaradvisor@sugardaters.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her

One thought on “Jeg kan ikke blive tilfredsstillet (medmindre jeg føler mig fuldendt)”

  1. Flot i leggings siger:

    Din stakkel, som er nødt til at rollespille. Fakes er der nok af, kunsten er at være sig selv og hvile i det.
    “Sugarbabes, der satser højt, kan ikke lide at blive set som ”normale” mennesker” – en bizar misforstået generalisering, tror ikke du hører til i den verden, og bidrager kun til endnu flere misforståede omstændigheder.
    Mine seriøse SB’ere har alle hvilet i det og fundet et løft i deres allerede sunde selvværd, en symbiose hvor de har oplevet det som en befrielse ikke at skulle tænke på trivialiteter, men at kunne dyrke sig selv mere, og hvile i sig selv og sin skønhed.

Comments are closed.