Lad os udvide vores Sugar netværk!

Lad os udvide vores Sugar netværk!

Oliwia-new-banner

 

Vi udvider! For at nå vores brugere opstod idéen til vores nye website. Oveni mine ugentlige råd og deling af mine oplevelser, vil jeg gerne lære dig at kende og komme ind ” i dit hoved”. Der er helt sikkert en masse spørgsmål, tvivl og forslag relateret til websiden og sugardating miljøet. Som en person med dybe rødder i ”the Sugar Bowl” og en erfaren Sugarbabe, vil jeg elske at indgå i en interessant dialog og skabe et bånd. Lad os bryde denne mur! Vær ikke bange for at spørge åbent! Den bedste form for at udvide ens viden og personlige forhold er via netværk.

 

Derfor besluttede sugardaters.dk’s team at lave en serie af videoer – med mig – for at besvare dine spørgsmål og forhåbentligt løse dine problemer! Det vil blive en mere spontan og åben form for indhold. Du vil få muligheden for at kende mit sande jeg, og ikke bare den ugentlige blogger. Jeg vil tale åbent omkring mine oplevelser og fokuser på de ægte problemer vedrørende Sugardating.

 

Vi vil med vores videoer gerne ramme alle former for Sugar forhold. Vi vil gerne opdatere personers mening om Sugardating. Som du nok allerede ved, kan jeg godt lide at bryde konventionerne og beskæftige mig med vanskelige emner. Nu får du chancen for at høre dem direkte fra mig.

 

Jeg ser ikke mig selv som en internet stjerne, og det er derfor mit mål at forblive naturel og vise det autentiske jeg. Vi er alle ordinære personer, som søger tryghed i forskellige forums – det gør jeg også selv. Med min ikke-scripted, spontane statements og historier ønsker jeg at skabe en sjov og fornuftig dialog.

 

Hvad er mine mål?

  • Skabe dialog mellem bruger og SugarDaters® team.
  • Afklare tvivl og spørgsmål vedr. konceptet Sugardating.
  • Skabe et miljø hvor vi åbent kan tale om problemer relateret til dette komplekse miljø.
  • Støtte hinanden i søgen efter ens bedre jeg.
  • Promovere det positive ved ukonventionelle forhold og accepten af dette.
  • Opbygge et forum hvor vi kan dele oplevelser, observationer og inspirere hinanden.
  • Lære folk at respekter hinanden og ikke dømme. At være en del af Sugardating skal være et bevidst og personligt valg.

 

Som du sikkert forstod fra ovenstående, vil jeg gerne udvikle mig. For jer, mine loyale læsere. Optage videoer og opbygge et forum, vil være et godt skridt mod bedre kommunikation og tilfredsstillelse af jeres forventninger. Jeg håber, jeg vil være i stand til at opbygge et nice miljø, og min åbenhed vil hjælpe jer med at forstå principperne og det grundlæggende indenfor Sugardating. Mit hovedmål er at opbygge en venlig støttende gruppe der er interesseret i en alternativ livsstil som Sugardating. Uden misforståelser og forvirring. Spontanitet, åbenhed og en rationel tilgang uden forventninger. Dette er min ambitiøse plan. Jeg håber, jeg kan regne med din støtte.

 

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på sugaradvisor@sugardaters.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her