London kalder: Din Sugar guide

London kalder: Din Sugar guide

Oliwia-new-banner

 

London er Europas hovedstad for Sugardating. London er kendt for at være den mest livlige, multikulturelle og åbne by i Storbritannien. Derudover er London også et af de finansielle og økonomiske centre i Europa. Men hvad betyder dette? Rige og arbejdsomme SugarDaddies. En palet af farver, typer og stile. Der er masser at vælge imellem. Jeg føler mig heldig, da jeg skal til London næste weekend. Men ikke for at jage. Jeg skal afsted med min nye SugarDaddy. Et frisk og sofistikerede bekendtskab fra vores elskede hjemmeside.

Hvem kunne ikke tænke sig en picnic i Hyde Park for at nyde en forårs siesta med et glas champagne. Obligatorisk eftermiddagste på Sketch? Jeg elsker scones med clotted creme, for ikke at nævne de små lækre finger sandwiches. Besøge Harrods og det karakteristiske Liberty stormagasin for en klassisk shopping weekend? Det er et must for SugarBabes. Og selvfølgelig, historiske Claridge’s. Stedet hvor politikkere og rige forretningsmænd mødte deres elskerinder, hvor de nød en drink eller to, før de tog det ovenpå til et værelse. Men hvad er den bedste måde at afslutte en aften på, i bedste London style? Aftensmad på den eftertragtede russiske resturent Nivikov i Mayfair – Et mekka i Londons Sugar bowl (Sugardating miljø).

Selvfølgelig, vil jeg nyde udsigten fra mit hotelværelse på en af de mest eksklusive og elegante hoteller, måske Mayfair, Langham eller Shangri-La? Perfekt til krævende SugarBabes. Men jeg er ikke taget til London for kun at nyde den eksklusive livsstil. Jeg vil føle denne livlige by. Camden market? Et must. Besøge det moderne og bohemen Notting Hill? Obligatorisk! Som en erfaren SugarBabe, har jeg lært én ting. Butikker ligner hinanden alle steder. Jeg rejser ikke for materielle goder, men for minder og oplevelser. Det er det samme grundlag, men landskabet, menneskerne og planterne er forskellige. Det er derfor det er så vigtigt at fordybe sig i essen af de nye hjørner af verden.

Jeg vil dog ikke afvise alle de fantastiske muligheder, denne by har at tilbyde. Privat champagnesmagning i London Eye. En fantastisk udsigt kombineret med smagen af udsøgt champagne, hvilken oplevelse! Jeg er også stor fan af musicalen Les Misérables. Jeg ved det, kliche. Hver gang jeg besøger London, går jeg i Queens Theatre for at høre denne enestående opvisning af ”I dreamed a dream”. Den melodi gør mig utrolig sentimental.

Tilbage til London Sugar Bowl. Den er langt større end nogen anden Europæisk hovedstad. I dette område, vil du finde et stort samfund af søde piger på sugardating hjemmesiderne. Det er helt sikkert ikke på grund af rigdom (lad os indse det), men grundet de uendelige muligheder London har at tilbyde. Det burde ikke være et problem at finde den perfekte Sugardaddy der. Strømningen af forretningsmænd fra overklassen vil holde dig underholdt. I mellem tiden, vil jeg nyde weekenden med min elskede, smukke, blåøjet Daddy. Du får en grundig rapport af mit ophold, i næste blog indlæg.

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på sugaradvisor@sugardaters.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her