Forventningsafstemning, forventningsafstemning, og ja: Forventningsafstemning!

RedenUngs Rådgivning: Forventningsafstemning, forventningsafstemning, og ja: Forventningsafstemning!

 

RedenUngs Rådgivning har været på Sugardaters.dk siden august sidste år. Vi har rådgivet mange af jer på den ene eller anden måde, og her er hvilken slags henvendelser, som vi primært får:   

 1. Følelsen af grænseoverskridelse, fordi nogle sugardaddies tror, at der er tale om en billig escortservice og tilbyder penge for seksuelle ydelser.
 2. Følelsen af krænkelse, fordi nogle sugardaddies ikke overholder aftalen – for eksempel ikke giver det, der er aftalt – eller det som er forventet fra sugarbabe/boytoy.
 3. Seksuelle krænkelser, fordi sugarbabe/boytoy ikke kunne sige fra i situationen.
 4. Trusler om afsløring, hvor sugardaddy truer med at afsløre sugardatingen over for familie eller venner i bytte for seksuelle ydelser.

 

Hvad er dine forventninger?

For at undgå at ryge ud i større problemer, skal du som sugarbabe eller boytoy være helt klar på, hvad du ønsker ud af sugardating og være helt klar i spyttet over for potentielle sugardaddies i forhold til, hvad dine forventninger er.

Mange sugarbabes/boytoys holder sig tilbage, fordi de er bange for at stille krav til Sugardaddies, fordi de er bange for at stempel sig selv – eller blive stemplet – som prostituerede.

Men vil man sugardate, så skal man stille krav til sugardaddies. Vil man sugardate, så skal man være kritisk over for de tilbud, der kommer i indbakken.

Hjemmesider med mulighed for et seksuelt møde tiltrækker en masse forskellige mennesker – herunder mennesker, der er ligeglad med andres følelser, og mennesker, der ser en sport i at snyde og manipulere.

 

Så hvordan undgår du, at få problemer med sugardating?

 1. Du skal gøre op med dig selv, hvad du vil med sugardating. Hvad vil du opnå? Hvad vil du have? Og så skal du holde fast i det mål.
 2. Når nogen kontakter dig, så mærk efter i dig selv, om det er noget, som du vil være med til. Er det ikke det, så afvis bejleren. Du skal passe på med at være behagesyg eller bange for at afvise. Bare sig ”nej tak”. Opfører manden sig så grænseoverskridende, så meld profilen.
 3. Når du så finder en sugardaddy, som du kan lide, så skal du skrive i længere tid sammen med ham for at finde ud af, om I vil det samme. Er hans mål foreneligt med dit? Fortæl ham, hvad du vil have ud af at sugardate, og sikr dig, at han er indforstået med det. Find ud af, hvad vil han have ud af det.   
 4. Bed om at se flere og nye fotos af ham fra flere vinkler. De skal ligne hverdagssituationer, så du ikke ender med modelfotos fra nettet af mænd foran store biler i Monaco. Brug din mavefornemmelse – hvis noget er for godt til at være sandt, så er det det nok også.
 5. Inden første møde: Tjek op på manden inden ved at bede om hans telefonnummer. Så kan du tjekke ham via FB eller Google. Vil han ikke give sit telefonnummer ud, så er der måske ugler i mosen.
 6. Det første møde: Vælg et offentligt sted, og aftal at der er tale om et kemimøde. Dette vil sige, at der ikke er sex på første date. Dette gør det nemmere for dig at trække dig, hvis du mærker at noget er galt, eller hvis han er 20 år ældre eller 50 kg. tungere. Lad dig ikke overtale til at gå et andet sted hen.
 7. GÅ, hvis han ikke er som forventet, eller hvis han opfører sig sært.  
 8. Hvis I aftaler, at du f.eks. skal have en gave – så sørg for at få den, inden I har sex.  

 

Oplever du ubehageligheder, så er du altid velkommen til en snak om det på vores rådgivning profil.

Vi kan tale anonymt om ALT – og SugarDaters får naturligvis intet at vide om det.

 

Med venlig hilsen

Christina fra RedenUng

 

Du er altid velkommen til at skrive til os på profilen RedenUngs Rådgivning eller gennem www.redenung.dk

Formålet med RedenUngs Rådgivning er at sugarbabes og boytoys har et anonymt, trygt og uforpligtende sted at henvende sig, hvis man føler sig krænket, grænseoverskridende eller bare har brug for en snak.