Sikkerhed først part II

Sikkerhed først part II

 

Oliwia-new-banner

 

Sikkerhed og tillid skal være en prioritet, ikke kun for kvinder, men også for de mænd der benytter sig af Sugardating. Som jeg har nævnt tidligere, kan kvinder være brutale, ved brug af deres kvindelige egenskaber (doll face eller en attraktiv krop) forfører de godtroende mænd, der søger underholdning. Det virker som om, at de har lettere ved at hoppe på den fra de professionelle svindlere. ”Hvordan kan kvinder såre os? Vi er den utro, overfladiske race. Kvinder er de følelsesladet og hengivne”, vil man tro. Men du vil blive overrasket over, hvordan nogle profiler, og provokerende billeder kan forvandle en mand til en forsvarsløs dreng. En stor del af de kvinder, som svindler de naive mænd, er økonomisk desperat og vrede på liderlige maskuline mænd. Så hvordan opdager du en svindler på en perfekt kvindelig profil?

 

  1. Før du invester tid, kræfter og energi så vær sikker på, at du har noget korrekt på personen. Det kan være en e-mailadresse, telefonnummer eller en profil på de sociale medier. Sikre dig, at det er en rigtig person, du har kontakt med, ikke en opdigtet persona, som sidder på den anden side af skærmen.

 

  1. Kommuniker ikke i lang tid på dating websiden. I stedet for at spilde energi og tid på online kommunikation, så foreslå, at I mødes i virkeligheden. Dette vil spare dig for indsatsen, og du vil straks vide, om det er den rigtige person for dig.

 

  1. Brug aldrig en e-mailadresse, som afslører din profession eller data vedrørende din beskæftigelse. Hold din identitet privat. Tro mig, du vil ikke modtage underlige beskeder eller opkald grundet din stupiditet.

 

  1. Falske profiler forsvinder, men dukker op igen senere som nye profiler. Dette skyldes negative anmeldelser fra tidligere mænd som er blevet snydt, og dermed fået profilen slettet. Så hold øje med din elskedes profil og hvis den pludselig er væk, har du sikkert haft at gøre med en svindler.

 

  1. Svindlerne kan genkendes på, at de kun har ét profil billede. Det er vigtigt at se en person i flere forskellige omgivelser. Vær sikker på, at det er den samme person. Amorfe billeder kan repræsenter forskellige personer, for på denne måde at få profilen til at se ægte ud.

 

  1. Fald aldrig i fælden, hvor der sendes penge til en desperat gold digger for udvekslingen af udfordrende billeder eller videoer. Du vil ikke have, at hun kan verificere din bank, placering eller kontonummer.

 

  1. Når du har gennemgået denne krævende proces, og du skal mødes med din udkårne, vær sikker på, at i har samme forventninger. Personer søger forskellige forhold, og det er derfor vigtigt, at jeres aftale er fordelagtig for jer begge to.

 

  1. Forvent ikke eller skub ikke kvinden ind i noget, hvis hun ikke reagere med åbenhed og entusiasme for dit forslag. Få hende til at føle sig komfortabel, giv hende plads og lad hende selv bestemme, om hun vil være i et forhold med dig.

 

  1.  Pas på Gold Diggers! Disse kvinder er afhængige af et rent transaktionsforhold. De fokuser på din økonomiske situation og karrier. De vil ikke behandle dig som en potentiel partner eller en person de vil kunne opbygge et spændende forhold til. De vil rippe dig for dine penge i bytte for seksuelle servicer eller selvskabet med en ”desperat dukke”.

 

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på sugaradvisor@sugardaters.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her