Sex og hengivenhed

Coverbillede-sugaradvisor3.2-1-1024x352

 

Deltagelse i en sexmesse er altid en inspirerende og interessant oplevelse. Det at være omringet af dildoer og ukendt sex legetøj skaber nysgerrighed, men også forargelse. I hvert fald min. Jeg kender til forskellige feticher, og fanatisme i vores verden. Jeg eksperimenter selv seksuelt, og er åben for nye oplevelser. Men at se så ekstremt sex legetøj som skulle give ”nydelse” og folks interesse for dette, for mig til at stille spørgsmål. Er seksualitet total objektiveret nu til dags?  Hvornår har vi et sådant udvalg af ting, der kan give os fysisk udløsning, og hvor finder vi en følelsesmæssig orgasme?

 

Selvom dette blogindlæg ikke er direkte forbundet med Sugardating, synes jeg sex er en stor del af et forhold, så emnet bør berøres.

 

Jeg kan godt lide tanken om at miste min uskyld til den helt rigtige. Jeg ved ikke om det kommer af, at jeg er fra en traditionel familie eller min forståelse for at respekter sig selv. Jeg kan godt lide at føle, at jeg har noget unikt at tilbyde, som kun få mænd har adgang til. De mænd jeg deler min seksualitet med burde føle sig beæret, og sætte pris på mit valg.

 

Jeg er ikke interesseret i ligegyldig sex med mange partnere. Jeg mener ikke det beriger vores liv. At være åben overfor vores dyriske seksuelle side udløser selvfølgelig begær, men hjælper ikke den følelsesmæssige udvikling. Jeg har prøvet begge former for sex. Når jeg er sammen med en mand, og ikke føler en mental forbindelse med ham, er det bare en aktivitet. Ligesom at cykle. Det giver mig ikke nydelse eller glæde. Jeg er aldrig blevet stimuleret i de situationer. Modsat, dyriske mænd frastøder mig.

 

Hvad er meningen med ligegyldig sex? Er det meningen, at det skal medføre lettelse og befrielse? Jeg føler mig bestemt ikke mere åben.  Modsat, gør fysisk sex mig ked af det og lukker mig. Mange kvinder bukker under for ligegyldig sex, fordi de har en høj sexdrift (hvilket jeg ikke forstår) eller for at komme væk fra hverdagen. I mit tilfælde, bliver jeg afskåret, men kun fra hvad jeg virkelig vil.

 

Hvad vil jeg egentlig gerne have? Elske. Ikke kun i mit seksuelle liv, men også i hverdagen. Når en mand er din elsker, din ven og din partner, berører han alle dine områder. Han berør din krop, hjerne og sjæl. Når han kysser dig, forløser han så stærke følelser, at du føler dig høj. Når han trænger ind i dig, føler du dig som et hjem for hans nydelse. Du vil have han skal blive indeni dig. Den specielle forbindelse skabes af kærlighed og respekt for hinanden, ikke fra dyrisk begær. Jeg har flere ganget oplevet så dyb hengivenhed, at jeg åbnede Eden.

 

Når jeg føler ubegrænset kærlighed, bliver jeg ekstrem loyal. Jeg kan ikke forestille mig at dele denne specielle plads med nogen. Det bliver irrelevant at have andre seksuelle partnere, og for mig er intet sexliv mere tilfredsstillende end ligegyldig sex. Jeg elsker at være hengiven til en mand. Dette specielle rum, som kun jeg kan tilbyde ham. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg bliver stolt af mig selv. Jeg føler mig speciel og stolt.

 

Min følelsesmæssige og seksuelle hengivenhed kan virke kedelig, og traditionel for nogle personer. Nu til dags, har vi nem adgang for at udforske alle former for seksualitet. Jeg er ikke lukket for at udforske, da det kan give min primære partner og jeg ny energi. Jeg mener, at nye oplevelser kan være sundt for ethvert forhold. Vi vokser og kommer tættere på hinanden som partnere, åbenheden bringer energi til forholdet, og derefter anerkendes den anden partners hengivenhed.

Dog, er det for mig kun en mulighed, når jeg føler mig selvsikker og der er total fred i mit forhold. Jeg ville aldrig kunne dele min partner uden total tillid. Det vil aldrig ske hvis jeg er tvunget til det. Det skal komme fra mit hjerte, min sjæl og mit begær.

 

Jeg er spændt, helt ind til sjælen, på om jeg nogensinde finder sådan en partner.

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her