Sugar stereotyper

Sugar stereotyper

Oliwia-new-banner

 

Mange ser SugarBabe stereotypen, som kvinder der bærer en maske. Ikke kun via make-up, men de skjuler også deres personlighed. Det virker for os som om, at Sugardating verden er styret af Drama Queens – forkælet, kommanderende kvinder med urimelige krav og usædvanlige ønsker. Disse kvinder er blevet opslugt af den materielle verden og bruger deres svagheder for at inspirere succesfulde mænd.  Er denne type personlighed overhovedet tiltrækkende? Hvor er de autentiske og naturlige kvinder, som vil opleve utraditionelle forhold?

Lad os bryde denne mur! Enhver kan være Sugarbabe. Det betyder ikke noget, om du er platin blond eller rødhåret. Vi har alle ret til at opleve utraditionelle forhold. Du behøver ikke at ”være noget” for at opfylde standarderne for vores miljø. Excentricitet og alsidighed er mere tiltrækkende, end kloner som skifter SugarDaddies, som vejret skifter.

Jeg har mødt mange forskellig typer SugarBabes på min vej. Jeg har mødt de opmærksomhedskrævende og de almindelige studerende, som bare vil udforske denne verden. Nogle af disse kvinder ville man aldrig tro har et forhold til ældre, velhavende og succesfulde mænd – de virker bare for almindelige. Hver enkelt træder ind i denne verden af forskellige årsager.  For nogle er det økonomisk desperation, for andre er det trangen til at opleve noget nyt eller for at få dækket deres afhængighed af tøj. Selvom vi har forskellige motivationer og formål, bliver vi SugarBabes redt over en kam. 

Hvorom, er excentricitet og alsidighed nøglen. Giv ikke op på dine værdier og prøv ikke at spille den perfekte SugarBabe. De mest værdifulde muser er passioneret, selvsikre og unikke kvinder. De løber ikke om hjørner med nogen, men er styret af deres egne instinkter og præferencer. Erfarende SugarDaddies kan mærke, hvis man er falsk.

Det er sexede at være sig selv. Det er attraktivt at være sig selv. Ærlighed er værdsat. At påtage sig en maske viser frygten for at blive dømt. Forstil dig hvordan vores samfund kunne være, hvis alle SugarBabes ærligt kunne udtrykke deres interesser. Stereotypen om den ”kolde bitch” ville ophøre, og normale kvinder som udforsker utraditionelle forhold ville ikke blive set ned på.

Mænd kan åbent sige at yngre kvinder gør dem mere motiveret, aktive og vitale. Hver mand har forskellige forhold, seksuelle og morale præferencer, så der er en beundre til alle monstrene.

Hvis det er noget alle kender til, hvorfor er det så stadig et tabu at snakke om? SugarDating er ikke en forbrydelse. Hvornår vil vi være klar til stolt at sige: ”Jeg er en SugarBabe” til verden? Jeg ved det ikke, men jeg håber samfundet vil droppe fordommene, og forstå at almindelige kvinder ofte er bedre SugarBabes end kunstige Barbies. De har ikke urimelige krav og forbliver tro mod dem selv. Vær en kvinde med indhold. Vælg din egen vej og ignorér andres meninger. Du kan være hvem du vil, og SugarDating er den bedste version af et forhold.

 

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her