Sugar Grænse

Sugar Grænse

Oliwia-new-banner

 

For nylig begyndt jeg at tænke på os kvinder. Tilgiv mig, de herrer, dette blogindlæg vil kun være forbeholdt the fair sex.  Vi er konstant på udkig efter nogen – den perfekte kæreste, en loyal mand eller en erfaren SugarDaddy. Denne sti kan være kringlet og tidskrævende. Alligevel kan jeg ikke lade være med at tænke: Er vi blevet mere desperate? Og er vores 30-årsfødselsdag udløbsdatoen?

 

Det er ikke uden grund, jeg bringer dette emne op. Jeg bliver 25 år om to måneder. Nogle siger at dette er en halvvejsmilepæl, andre siger, at man først nu træder ind i de voksenes rækker. Der er visse krav om ægteskab eller en karriere. De fleste af mine veninder er i et lykkeligt forhold, med en babybule eller en diamantring på fingeren.

 

Grundet en begyndende desperation, da jeg ikke har en SugarDaddy på nuværende tidspunkt, har jeg besluttet mig for selv at finde en. Jeg havde brug for at forsøde min tilværelse lidt. Efter jeg forkludrede det på vores hjemmeside og lange timer med konstruktive (og ikke helt så positive) samtaler, formåede jeg at finde ti dates. Møder der skulle give mig en idé om, hvorvidt der kan være en forbindelse og kemi mellem mig og nogen af de mænd. Antallet lyder latterligt, men det er et resultat af min research og min iver for at finde en partner.

 

Før disse dates anså jeg ikke mig selv som kræsen. Modsat var jeg aldrig hurtig til at afvise nogen. Alligevel, til min overraskelse, fandt jeg ud af, at der er nogle træk ved mænd, jeg ikke kan udstå. Jeg ved ikke, hvem der er tiltrukket af en cannabis-kæderyger eller Hr.-alt-for-skæve-tænder. Nogle af samtalerne havde indhold, hvorimod andre, nød jeg kun sushien, mens jeg frakoblede min hjerne og tænkte – ”NÆSTE!”. Hvordan blev jeg så desperat for at finde ”mister perfect”?

 

Jeg mangler ikke penge, så min desperation er ikke grundet finansielle årsager. Selvom jeg føler mig lidt ensom, kan ensomhed være sundt nogle gange. Vi bliver klarere i hovedet og fokuserer på os selv.

 

Kommer mit ubehag ved at mangle en partner fra frygten om at fylde 30 år i ensomhed?  Delvist ja.  Kvinder elsker uden tvivl at blive værdsat og forgudet. SugarDaddies ved, hvordan de skal forkæle os. De giver os selvtillid, motiverer og inspirerer os. Jeg ved, jeg burde føle det samme uden ham, men det gør jeg ikke. Til trods for jeg ved, hvor følsom jeg er, savner jeg gnisten. Pirring. ”Mennesker motiverer og påvirker hinandens energier – den længsel er den stærkeste kraft, og meget af det vi siger til hinanden har ingen effekt”, er hvad min tidligere SugarDaddy siger. Hvorfor har de fleste samtaler jeg har haft, så været baseret på seksuelle præferencer og fantasier?  For mig, viser det personens aspiration.  Disse mænd søger ikke stabilitet, de søger eventyr. Da jeg spurgte min tidligere SugarDaddy, hvilket råd, han havde til desperate SugarBabes, svarede han: ”Få et arbejde”. Han havde sikkert ret.

 

Jo mere desperation, jo større fiasko. Tag det roligt, pas på dig selv, fasthold din individualitet (total kliché). Du behøver ikke at have det hele før den magiske grænse. Som min benævnte rollemodel, Carrie Bradshaw, engang sagde: ”Enjoy yourself. That’s what your 20’s are for. Your 30’s to learn the lessons. Your 40’s are to pay for the drinks.”

 

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her