Sikkerhed først

Sikkerhed først

 

Oliwia-new-banner

Ligesom alle andre forhold der starter på internettet, kan Sugardating indebære udfordringer og værst af alt fare. I begyndelsen virker alt let og hyggeligt. Alligevel, kan der opstå situationer som kan udgøre en trussel mod din psykiske eller fysiske sikkerhed.

 

Generelle sikkerhedsregler

 • Lov aldrig noget for udveksling af gaver eller penge.
 • Du skal aldrig overskride dine egne grænser, for at tilfredsstille en mand; dette vil påvirke din psyke negativt – indvi aldrig i noget du ikke er klar til.
 • Forventningsafstem jeres forhold allerede ved første møde. Vær sikker på at I begge for noget ud af forholdet, og at han er klar over dine behov og forventninger.
 • Beskyt dine personlige oplysninger. Del aldrig dine personlige oplysninger, såsom adresse eller Facebook profil (Hvis du har en åben profil). Han finder måske ud af for meget, for hurtigt.
 • For første møde foreslår jeg ALTID, at I mødes et offentligt sted. Hvis det viser sig, at manden er sindssyg, vil du altid kunne få hjælp fra dem omkring dig. Derudover, ved at sige ja til ”vin og Netflix” hjemme ved ham, ender du højest sandsynligt med et kedeligt eller endnu værre – uønsket – one-night-stand.
 • Vi kvinder har noget tilfælles. Evnen til at stalke. Vi har evnerne til at finde en tidligere ven på få sekunder, burde vi derfor ikke bruge disse evner, til at lave et baggrundstjek på en potentiel sugardate. Facebook, Instagram, Linked In, Krak.dk, firma adresse og billeder fra Google Maps (Hvis det er muligt). Nogen gange er det bedre at være forberedt end overrasket.
 • Fortæl altid nogen hvor du er. Det er ligegyldigt, om det er en ven eller et familiemedlem, der skal altid være en, der ved hvor du er.
 • Dit telefonnummer burde være hjemmeligt på Facebook. På den måde kan I udveksle telefonnumre på WhatsApp, og personen vil ikke kunne finde dig.

 

Fysiske sikkerhedsregler

 • Hvis I rejser sammen, i begyndelsen af forholdet, spørg altid efter et separat rum. Det er vigtigt at have sit eget rum og muligheden for at låse døren, hvis der skulle opstå en uforudsigelig situation. Du rejser trods alt med en fremmede.
 • Hvis I første gang mødes i et andet land, sikre dig altid at have hans telefonnummer eller en Skype samtale inden I mødes. På denne måde vil du kunne høre, om det er et positivt eller negativt toneleje. Hvis han er meget online og største delen af jeres samtaler omhandler sex, kan hans intentioner måske kun være seksuelt og ikke at opbygge et dybt forhold.
 • Vær altid forberedt på en nødsituation. Ha’ altid penge med til en returbillet hjem eller til et uforudsigeligt ophold i et andet land.

 

Hvilke sikkerhedsregler er der for mænd?

Der er masser af kvindelige svindlere. Der findes et helt samfund derude, af mænd der er blevet afsløret og traumatiseret. Online sex møder kan ende slemt. Nogle kvinder filmer mænd i tvetydige situationer, for derefter at afpresse dem. Vi ser ofte kvinder som ofre – men i min optik – kan kvinder være større svindlere end mænd. Flirtende, provokerende kropssprog og løftet om en seksuel kamp medvirker, at mænd har en større chance for at blive svindlet.  Hvorimod vi som kvinder er opmærksomme på mænds opførelse – vi er blevet advaret i mod den.

 

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her