Mono-poly SugarBabe

Mono-poly SugarBabe

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Alle ved, at SugarDating er en ud af mange uortodokse romantiske forhold.  Men lad os tage den til et nyt niveau, ville du dele din SugarDaddy, eller betragter du ham som ”din”.

Polamori eller monogami? Lukket eller åbent? Jaloux eller tillidsfuld?

Vi ved alle sammen, at udenfor et traditionelt ægteskab og monogami befinder sig en verden af muligheder.

Alligevel, er det ikke alle der tør at springe ud i, hvad der i de fleste samfund er tabu belagt. Jeg har prøvet begge dele, og dette er min konklusion.

Jeg har en tendens til at tro, at det er vores herkomst, som er afgørende for vores præferencer i et forhold. Hvis du er vokset op med traditionelle og religiøse værdier, er det sikkert svært for dig, at bryde med monogami.  I de fleste religioner er polyamori uacceptabelt. Siden din barndom, har samfundet indoktrineret i dig, at det perfekte liv består af ægteskab, uddannelse og børn. Du har sikkert aldrig lært, hvordan kedsomhed stille og roligt slår os ihjel eller glæden ved et tilfredsstillende sexliv. Så længe du har en trofast partner, er der ikke noget at bekymre sig om.

Nogle vælger at blive i et mislykket forhold, fordi de føler sig trygge og tanken om ensomhed, i alderdommen ikke lyder tiltrækkende.

Forstå mig ret, jeg er ikke imod monogami. Faktisk ser jeg mig selv, som en ”moden monogam” kvinde, selvom jeg ikke tror på ægteskab. Jeg elsker konceptet om at modtage smykker, såsom fingerringer, øreringe eller halskæder; og jeg mener, at et liv ved siden af ens partner er enormt tilfredsstillende. Tillid, tryghed og sikkerhed er alt vi behøver i livet. Men så skal ”vi” tage alle beslutningerne og livet bliver et endeløst kompromis. Fuldkommen afhængighed; leve i symbiose.

Som jeg nævnte tidligere, ser jeg mig selv som en “moden monogam” kvinde. Der er en hel skala indenfor monogami. For nogle, er et blik nok til at gøre én jaloux, og for andre er det en berøring eller en intim forbindelse med en tredje person. Jeg ser mig selv på kanten af den monogamiske skala, da jeg kun har dybe følelser for én person, og denne person har en urørlig plads i mit hjerte. Jeg knytter et særlig intimt forhold kun til denne person. Dog, kan jeg selv godt lide at udforske min egen seksualitet, og jeg er åben for at udforske fysisk kontakt med andre personer og når tiden kommer; endda lukke én ind i vores forhold. Det er følelsen af det unikke med et tvist.

Der er flere afskygninger af polyamori. Det forekommer i mange former. Det at have en primær partner med mange forskellige seksuelle partnere eller at bo i en poly husholdning. Hovedfaktorerne fra overgangen af monogami sker gradvis grundet desperation og trangen til at udforske. Nogle mennesker er klart ude af stand til at være polyamorøs. Det burde ikke være en konstant kamp, der tærer dig op indvendigt. Det lægger i vores gener, at være polyamorøs, derfor kan det føles helt naturligt for nogen at have flere partnerne. For andre, er det en udfordring og hindring. Alligevel, er der mange fordele ved at være åben for det. Polyamori flytter presset for at én person skal opfylde alle personens individuelle behov. Følelser, sex og intellektuelt begær, kan dermed erstattes af andre partnere.

Tolerance, kommunikation og tillid er nøglen til succesfuld polyamori.

 

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her