Sugar Advisor: En Sugars udløbsdato

En Sugars udløbsdato 

Coverbillede - sugaradvisor3.2

 

Hvert forhold har en udløbsdato. Det bliver enten rutine eller uddør. Som jeg beskrev tidligere er Sugardating, som en evig bryllupsrejse bare uden ægteskab. Hvis forholdet er baseret på gensidig glæde, hvor leder det så hen og hvor lang tid kan forholdet vare? Hvordan kan man sikre sig ikke at brænde broen og at adskillelsen er lige så god som bryllupsrejsen.

  1. Han valgte dig som Sugarbabe på grund af noget. Du er sikkert en ambitiøs, intelligent og elegant kvinde. Du kan håndtere de fleste frustrerende situationer. Du ved, at efterlade et positivt indtryk kan betale sig i fremtiden. Ligegyldig grunden for et brud er det vigtigt at afslutte det med respekt og i en moden og venlig måde. Hvert ubekymret og passioneret forhold vil slutte på et tidspunkt. Prøv at gøre det med en fælles forståelse og med positiv energi.
  1. Hvis du er en erfaren Sugarbabe og kender dine egne værdier, så ved du også, hvor vigtig selvstændighed og manglende afhængighed er. Hvorvidt det er mental eller økonomisk afhængighed skal du skille dig af med den. Som en stærk og succesfuld kvinde har du dit almindelige liv og din Sugardaddy er bare en bonus. Du er ikke økonomisk afhængig af ham. Vær altid opmærksom på at et legende forhold er baseret på gensidige forpligtelser, men ikke forpligtelser, der følger dig til graven. Der skal være tiltrækning og god energi, det er ikke et ægteskab. Følelsesmæssig afhængighed giver ikke nogen mening i et sugardating-forhold.
  1. Ikke alle kan lide 100% ærlighed eller og ingen bryder sig om afvisninger. Alligevel, må du forklare dine grunde for at afslutte et forhold og stå ved dine holdninger. Det kommer måske som et chok for ham, og han skal bruge tid til at fordøje det. Respekter derfor hans reaktion, selvom han bliver såret. Det er vigtigt at sætte grænser fra starten, så du ikke oplever vanskelige situationer og skuffelser i begyndelsen.
  1. Den praktiske side af bruddet er lige så vigtig som den følelsesmæssige. Det skal aldrig ske via sociale medier eller sms’er. Hvis du værdsætter din partner, så vis ham den respekt og brug den tid bruddet vil tage. Middag eller drinks på hans yndlingssted er en god idé. Hav kontrol over samtalen, så han i slutningen af samtalen kun har positive tanker om stedet.
  1. Udstrål positive og ærlige følelser. Vis ham din taknemlighed og værdsættelse af alle de fantastiske oplevelser, I har delt. Lad ham huske hvilken beskeden, betænksom og anstændig kvinde, du er. Lad ham kun huske positive minder (Der var jo ikke nogen negative, du er jo den perfekte Sugarbabe?).
  1. Når du afslutter dit forhold på en ”venskabelig måde”, betyder det ikke, at I vil forblive venner. Alting afhænger af forholdet og jeres tilknytning. Mærk instinktivt om han vil være åben for et mere jordnært forhold. Hvor positivt vil det være, hvis din tidligere Sugardaddy blev en del af dine tætteste venner?

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

 

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

 

Læs den oprindelige historie her