Hvordan vedvarer I gnisten i SugarForholdet?

Hvordan vedvarer I gnisten i SugarForholdet?

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Efter at have badet i finansiel frihed med en partner, der giver dig fantastiske oplevelser, kan stagnation forekomme. I elsker at tilbringe tid med hinanden. Tiltrækningen og gnisten mellem jer er god, men kan I spise middag i byen 7 gange om ugen? Hvis du ikke er husmoder-typen og I ikke er ude og rejse, når spændingen flader ud, bliver I nødt til at sætte gang i gnisten på andre måder. Der er mange ukonventionelle aktiviteter for par, der er fordomsfri og klar til eventyr:

  1. Nydelsesfyldte fester. Der er mange slags kommunikation for par, der gerne vil udvikle deres interesser sammen. Siden du er en SugarBabe, er din opgave at underholde. Du skal sørge for, at mandens sanser bliver stimulerede i alle retninger. Et interessant koncept er begivenheder organiseret af et fællesskab ved navn ”Killing Kittens”. Der er fester rundt omkring i verden hvor gentlemen og kvinder mødes på eksklusive lokationer for at opfylde deres seksuelle og sociale længsler. Jeg forsikrer jer om, at det vil sætte gang i gnisten i forholdet. En kombination af at rejse og møde mennesker med tilsvarende interesser vil inspirere dig og din partner. Fakta: Alle skal bære en maske i løbet af festen.
  2. Erotisk croquis. Meget succesfulde mennesker har et forhold til kunst. Uanset om det er at tage til udstillinger, auktioner eller hænge kunstværker op på dine egne vægge. Vi har alle hørt om det og kender også til emnet. Der er mange talentfulde mennesker, der enten ikke kender til deres egne evner eller ikke har tid til at udvikle dem. Jeg siger ikke, at du eller din SugarDaddy bliver professionelle kunstnere. Men jeg mener, at det at deltage i croquiskurser er en interessant oplevelse. Croquis er fransk og betyder at tegne eller skitsere. Kurserne involverer en gruppe mennesker, der skitserer en person eller et par i små tidsintervaller. Efter nogle minutter skifter personen position, og tegnerne begynder forfra igen. Det er en god ide, hvis du gerne vil være kreativ og føle den kunstneriske atmosfære. For par især anbefaler jeg ”Erotisk Croquis”, hvor man skitserer et par i sexstillinger. Naturalisme er mig nært.
  3. Shibari. Hvad er det? Det er en ældgammel, japansk, kunstnerisk form for bondage. Det indebærer at lave geometriske mønstre og former med reb, der står i smuk kontrast til menneskekroppens naturlige kurver. Det er til stor underholdning for par, der gerne vil forbedre deres seksualitet og kendskab til BDSM, at deltage i events, hvor man kan lære Shibari. Det stimulerer især mandens maskulinitet, når han ved, hvordan han binder en kvinde for at give hende glæde og nydelse. Jeg forsikrer dig, at han vil blive henrykt!
  4. Det er altid en mulighed at have et åbent forhold. Men det kræver åbenhed, ærlighed og tillid. At lade sin partner nyde en anden kvindes charme kan være smertefuldt. Alt afhænger af jeres forhold. Hvis du er åben nok, og gerne vil være den mest interessante kvinde i hans liv, så lad ham have intime møder med forskellige kvinder. Jeg forsikrer dig om, at han vil værdsætte dine anstrengelser og give dig hele verden. Hvis et åbent forhold er mere end hvad du kan klare, kan trekanter altid vække gnisten.

 

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her