Sugar Advisor: Skal sex være en del af SugarDating?

Skal sex være en del af SugarDating?

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Dette er formegentligt det spørgsmål, der oftest bliver stillet af folk, der er interesserede i dette tabubelagte emne. Der er mange misforståelser forbundet med denne type relation mellem to mennesker. Misforståelserne kommer fra en mangel på viden og ukorrekte fremstillinger af SugarDating udadtil af medier. Deres forestillinger tager forskellige former, og den oftest benyttede, den mest blasfemiske, er ideen om at sammenligne SugarDating med prostitution.

 • Hovedformålet med prostitution er at tilbyde sex for penge, for at få en indkomst.
 • Daglig seksuel omgang med et antal af mænd er et fuldtidsjob.
 • Det er en transaktion, en fysisk tjeneste i bytte for penge.
 • Dette er en levevej, der er bredt kendt og værdsat af mange mænd, også kendt som den ældste profession i verden.
 • Prostituerede behandler mænd som et arbejde, ikke som individer med følelser.
 • Ingen mulighed for et fremtidigt forhold.

Der er mange typer af aftaler i SugarDatingens verden. Alt afhænger af forventninger og ønsker. Et af de mest populære typer af forhold er SugarDating baseret på kemi. Her er et par af de afgørende faktorer for denne type forhold:

28207757_10215664088579902_1831439915_o

 • SugarBaben vil gerne skabe et bånd til sin SugarDaddy og et vedvarende forhold.
 • SugarBaben tilbyder ham støtte, selskab og underholdning.
 • SugarBabes kan vælge en potentiel partner, mens prostituerede ikke kan være kræsne omkring deres klienter.
 • Ja, sex er ofte en del af forholdet.

Når der er tillid, kemi og ærlighed mellem to mennesker, vil det kun være naturligt for dem at begynde et intimt forhold. Der er ingen økonomiske transaktioner her. SugarBabes knytter et emotionelt bånd med deres partnere og bliver en del af deres SugarDaddys liv.

SugarBabes er kvinder, der har helt normale liv. Men takket være deres SugarDaddy kan de forbedre deres status og få diversitet i livet. Også seksuelt. Erfarne mænd lærer unge kvinder selvtillid. At kende og genkende sine egen værdi, er noget de får brug for i fremtiden. De vil aldrig tale om sex for penge. Det er dating med et formål, og formålet er ikke et ægteskab. Men husk, det er en livsstil, ikke et job.

En anden form for forhold er den såkaldte SugarDating mentorordning:

 • Det ekskluderer fuldstændigt seksuelle relationer og fokuserer hovedsageligt på venlighed og at opfylde sociale behov.
 • Hoveddelen af dette forhold er gensidig støtte, forståelse og netværk. De fleste mænd vil på et tidspunkt i deres liv have behov for en nær, tillidsfuld person, en som du kan stole på, men også lege med.
 • Hvis de har brug for sex vil de henvende sig til andre partnere, prostituerede eller pornografi.
 • Denne type SugarBabes leder efter nogen der potentielt er åbne for at forære monetære midler uanset om det gælder rejser eller ikke være nærig med gaver. Til gengæld kan de tilbyde ham partnerskab, en rejsekammerat og en god lytter. Det er en gensidig fordelagtig aftale, som sex ikke er en del af.

For at opsummere mine argumentationer er der mage typer af SugarPar. Alt afhænger af forventninger og private aftaler mellem to mennesker. Sex kan være en del af det, men det behøver ikke være det.

Men lad os aldrig kalde ukonventionelle forhold for prostitution eller sexarbejde.

 

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her