SugarAdvisor: Flagskibs Babe

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Denne uge vil jeg fortælle dig en historie. Kort og godt. Jeg mødte en gentleman på vores alles vidunderlige hjemmeside – SugarDaters. Hvordan skal jeg beskrive ham? Han var ikke ligefrem en typisk gentleman. Han var på ingen måde ældre eller rig. Han var blot en anelse mere ”moden” og fra den højere middelklasse. Hvad betyder det? Han kørte Audi, ejede en landejendom i udkanten af byen og en god smoking. Vores første date viste sig at blive en fantastisk succes. Vi drak champagne og nød sushi i den smukke del af København. Sushi på båden, jeg havde en nederdel på og hans outfit var en hvid uknappet skjorte, der fremhævede hans solbrune hud. Livet var godt. Som kvinde kunne jeg allerede se vores børn løbe rundt .. i min fantasi. Jeg behandlede ham ikke som en potentiel SugarDaddy.

Tip: hvis du kan se en hvid kjole for dig, en vielsesring eller børn der løber rundt, er det et tegn på at du potentielt set kan slå dig ned. Du vil ikke være en god SugarBabe for denne mand.

Kemien flød I luften, og mit evindelige smil udstrålede positiv energi. Selvfølgelig forvandledes den første date til en lang eftermiddag med dybe samtaler, der også kom ind på emnet sex. Jeg var liderlig. Jeg kunne lide denne fyr, og selvfølgelig lod jeg som om jeg var et isbjerg. Vi så hinanden igen efter et par dage. Mindre officielt. Jeg mener, jeg havde tømmermænd og havde ingen makeup på. Jeg forklarede til mig selv: ”tja, hvis vi føler os afslappede i hinandens selskab, er det starten på noget særligt.” Den dag inviterede han mig ud på en romantisk aften. En delikat drink på en fornem bar med røde fløjlssofaer. Mmmm.

Jeg, som enhver idiotisk kvinde, indså at jeg ikke havde noget at tage på. Så jeg tog ud på nøds-shopping. Jeg havde et billede i hovedet af, hvordan mit outfit skulle være. Sexet, men ikke for meget. Klassiske men med blødhed. Selvfølgelig tog jeg vejret med i beregningen (det var omkring 5 grader) og besluttede mig for et koralfarvet jumpsuit, der var lavet af et luftigt materiale, der afslørede ryggen og forlængede benene. Ifølge en ekspert (min mor), er det afgjort, at dette var det perfekte outfit.

Kl. 21.00 var jeg en koralfarvet gudinde. Perfekt makeup, blød, kunstigt solbrun hud og et åbent sind. Den nat ville jeg domineres. Da den forsinkede, sorte Audi kom forbi, satte jeg mig for at erobre verden (okay, jeg overdriver), at erobre hans hjerte. Med et smil satte jeg mig ind i bilen. Efter et kys på kinden (feromoner!), kiggede han på mig og spurgte, og jeg citerer: “Hvad er det du har på? Er det Dannebrog?”

Jeg var måløs. Det hænder meget sjældent at mænd kommenterer på hvad jeg har på. Jeg ser mig selv som en person med god stil. Herefter tilføjede han: “Som min SugarBabe skal du ligne en sexet Lolita, gå indenfor igen og tag en kort kjole på” mens han borede en kniv i mit hjerte.  Jeg fik tårer i øjnene. Alligevel besluttede jeg mig for at lege med. Jeg kom tilbage til Audien med et outfit, der fik mig til at se mere “nem” ud.

Jeg gav ham de mest udsøgte kys hele aftenen. Lynlåsen i hans bukser var ved at eksplodere. Det var hedt, og det var det, det handlede om. Efter en opstemmende aften bad jeg ham om at køre mig hjem, hvilket han (selvfølgelig) var irriteret over. Da vi kom til mit hjem, dækkede han mig med kys. Jeg lod ham endda røre mine struttende meloner (jeg mener bryster). Han sagde: “Jeg kan ikke vente til jeg har dig i min seng”. Jeg rev i håndtaget til bildøren med et grin. Jeg steg ud af bilen. Jeg greb den nærmeste sten og kastede den på forruden af hans sportsbil. Glasset splintredes og faldt stykke for stykke, som dominobrikker. Han var lamslået, da jeg viste ham min langefinger og forsvandt. Han så aldrig denne flagskibs Babe igen.

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her