Valentines date

Valentines Day er lige rundt om hjørnet, og hjerter, blomster og chokolade popper op i alle butikker. Rundt omkring vil man d. 14. februar kunne se forelskede par spise ude, lave sjove aktiviteter og nyde hinandens selskab.
Vi er meget interesserede i at høre, hvad du har af planer i forbindelse med Valentines Day og om du skal på en sukkersød date med en anden bruger fra SugarDaters®, eller om dagen slet ikke fejres hos dig. Uanset om du har en sød date eller ingen planer må du derfor meget gerne klikke igennem det lille spørgeskema nedenfor.

Er du så heldig, at du skal på en Valentines date med en anden bruger fra SugarDaters og har lyst til anonymt at dele dine oplevelser med Vice? Skriv til caecilie@sugardaters.dk og fortæl lidt om dine planer, og den date du skal på.