SugarDaters® introducerer Premium-medlemskaber for Sugar Babes og Boy Toys

SugarDaters® introducerer Premium-medlemskaber for Sugar Babes og Boy Toys

”Denne nye funktion gør det muligt for dig at bevare din anonymitet, hvilket betyder at du ikke længere behøver at vise noget, du finder for personligt. Vi ved, at det betyder meget for dig at dit privatliv kan forblive privat, det betyder også meget for os” Rikki Tholstrup Jørgensen, SugarDaters® CEO

rikki-500

I efterspurgte det, vi leverer det. Den 7. februar 2018 offentliggjorde udviklerteamet bag SugarDaters® en ny feature til SugarBabes og BoyToys. Med SugarBabe/BoyToy Premium-medlemskab, behøver du ikke uploade et profilbillede eller en profiltekst, og du er ikke længere begrænset til et bestemt antal af samtaler, du kan starte hver dag. På denne måde kan du forblive anonym på platformen, mens du har adgang til alle funktioner på siden og du kan søge blandt alle SugarDaddy- og SugarMama-profiler. Alt dette er muligt ved blot at opgradere til Premium-medlem. Andre nye og spændende features vil blive introduceret udelukkende for vores Premium-medlemmer i den nærmeste fremtid.

Bliv medlem af Sugardaters® Premium Club og opdag SugarDatingens verden fra en helt ny vinkel!

Hvorfor ikke? 😉 Bliv et Premium-medlem nu.

Vil du forbindes med os? Find os på  InstagramFacebookTwitter , Tumblr!