Sugar Advisor: Hvordan man etablerer en SugarDating aftale

Hvordan man etablerer en Sugar Dating  aftale 

“Money, money, money,

Must be funny

In the rich man’s world”

Coverbillede - sugaradvisor3.2

I et miljø hvor der er mange nye SugarBabes, er der mange spekulationer og gætterier i omløb. En af dem handler om, hvordan man håndterer gaver, penge eller andre materielle goder i den indledende fase af forholdet. Pigerne træder ind i SugarDatingens verden med en drøm om hurtig profit og en prinsesses søde liv. I denne fase er virkelighedens verden i dog anderledes.

Tænk på det som dating med et formål. Du bliver nødt til at bevise, at du er noget værd, før du kan få noget. Det er naturligt: Du køber ikke noget, du ikke allerede har set, vel? I løbet af det første møde mellem en mand og en kvinde er den eneste ting, du bør bekymre dig om, gnisten. Kemien mellem to mennesker kan ikke måles online, men i det øjeblik i mødes kan den, og så vil du vide, hvad personen er værd.

Han vil også vide, hvad du er værd. Jeg finder det skørt at dukke op med en gave på første date. Du vil modtage kompensation for, hvem du er, og hvad du bringer ind i hans liv. Ikke for øjeblikkelig sex. Du må indse, at det handler om at forbedre dit almindelige liv – det du allerede havde. Typisk er sugardating en ekstra ressource, tilfredsstillelse af materielle drømme og sjov eller blot en livsstil. Det er typisk ikke en måde hvorpå man finder en ægtemand.

Efter at have etableret et tættere bekendtskab vil I lave en aftale, der vil være fordelagtig for begge parter. For eksempel:

– Din SugarDaddy støtter dig på et materielt plan i bytte for fantastisk selskab. I lever adskilte liv, han hjælper med karrieren og personlige mål, osv. Udregn dine normale forbrugsudgifter og fordobbel det. Det burde gøre dig fuldendt som SugarBabe.

– I er et Sugar-par. I tilbringer det meste af jeres tid sammen, nyder tilværelsen. Han sponsorerer dit liv, dine dyre vaner og underholdning. Det er som en evig bryllupsrejse, hvor man ikke bliver gift først.

Man kan sige, at jeg er gået ud over, hvad der er normalt. Jeg har aldrig lavet nogen aftaler med nogen. Jeg har spontant set på, hvordan situationen har udviklet sig. Jeg har aldrig bedt min SugarDaddy om noget. Jeg har aldrig foreslået potentielle rejsedestinationer. Jeg var tilfreds med, hvad han gav mig. Når der ikke er nogen forventninger eller pres, giver de en masse. Uden forventninger vil du ikke blive skuffet, når han lige pludselig afskærer dig fra pengesedler og kreditkort. Ingen forventninger betyder ingen problemer.

Hvis du dog har brug for penge til husleje, studiegebyrer, mad eller din drømmekjole, bliver du nødt til at finde ud af, om du kan stole på ham.

 

Hvordan gør du det?

– find ud af mere om hans virksomhed – Folk der har opnået succes er mere troværdige og kulturelle.

– følg hans forhold til familie og venner – han bør behandle dig som en del af sit naturlige miljø. Lyt godt efter når han taler om dem og drag konklusioner.

– Se om han er kaotisk, hvor vidt han glemmer møder eller aflyser i sidste øjeblik.

Hvis han efter en måneds prøvetid brød nogen af aftalerne, SKAL DU IKKE have noget med hans penge at gøre længere. Det vil give dig flere problemer end fornøjelse. Når alt kommer til alt bør SugarBabes blive tilfredsstillet konstant. Hav altid lommepenge nok til næste måneds husleje, en returbillet eller et fyldt køleskab. Jeg antager at du allerede har et fyldt klædeskab.

 

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her