Sugar Advisor: Sugar Spa

 Coverbillede - sugaradvisor3.2

 

I løbet af de sidste par måneder har jeg hovedsageligt fokuseret på den spirituelle side af sugardating. Nu har du mestret forførelsens kunst, oprigtighed og intelligens. Du kender dine forventninger og føler dig selvsikker som en selvvalgt SugarBabe. Det er på tide at fokusere på pleje. Hvad? De ubarberede ben du dækker i løbet af vinteren. Få klippet det fedtede hår, du gemmer under din hue. Og selvfølgelig, negle, min besættelse. Jeg lavede en liste i mit hoved over de essentielle behandlinger, der skal ske for at et møde kan ende i fyrværkeri. Selvfølgelig kombineret med din udstråling og god energi.

Lad os starte fra toppen
Sundt, friskt og lækkert hår. Din fjende er spaltede spidser. Brug noget tid på Youtube for at du kan lære at forme de perfekte Victorias Secret-krøller.

Oplyst, glødende og fugtet hud. Brug ansigtsmasker. Grøn ler til porerne, shea butter og kollagen til fugtighed. Sats på dyrere foundations, basen til alt. Eyelineren skal være perfekt, og læberne skal understrege din hudfarve.

Tøj. Sexet elegance. Virker ALTID. Simpel regel: lad dine ben være fremme, men dæk din kavalergang, eller omvendt. Lad noget være op til hans fantasi.

Parfume? Feminin, forførende, men ikke en duft af desperation (læs: overvældende). Fine, bløde hænder og fødder, tag til en skønhedssalon for at få en manicure og pedicure. Din bedste ven er voks. Fjern hår hver anden uge. At være blød og glat er trendy og sexet. Ingen ønsker en naturalistisk og stikkende SugarBabe.

Sørg for at din hud er hydreret, elastisk og silkeagtig. Forkæl dine sanser med eksklusive formularer med kokosnøddeolie. Gnid det ind i din krop, dit ansigt, negle og hår. Sov olieret og du vil vågne som Kleopatra efter at hun har badet i gedemælk. Positur og silhuet kan afgøre den endelige dom. Folk vurderer din pålidelighed, sociale status og intelligens i løbet af få sekunder.

Du kan glemme alt, men brug venligst en øjencreme. Dette er min hellige gral blandt produkter. De første tegn på alderdom kommer rundt om øjnene! Smør og dup cremen på i modsatte retning af tyngdekraften.

Efter den klargørende process, kig dig i spejlet og skab et uadskilleligt supplement. Et tandpastasmil. Positiv attitude, selvtillid og en excellent humor er de mest attraktive attributter.
Det er også vigtigt at have indre velvære og finde en balance. Sænk farten. Tag et afstressende bad, drik te, lyt til afslappende musik. Find en date. Føl dig fuldendt indeni og udenpå. Kom til tiden, ellers vil han fornemme din hast og dit fraværende fokus. Find indre ro, slip for kaos. Afslappetheden stråler ud af dig, det kan mænd fornemme.

Når du slapper af ser du energisk ud, din hud er afslappet og dine ansigtstræk ændres. Send positive vibes. Lad manden finde ro i dig. Det er det han leder efter, stilhed. Efter en hård arbejdsdag behøver han stilhed og opmærksomhed.  Jeg skrev om Geisha ritualet i et tidligere blogindlæg. Lad alle dine problemer blive hjemme inden en date. Forlad hjemmet fuldstændigt afslappet og klar til enhver udfordring.

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her