Sugar Advisor: Walk of shame

Forestil dig folks blikke, når du stryger ned ad gaden med en moden mand. Når aldersforskellen og forskellen i indkomst er tydelig. Ondskabsfulde blikke fyldte med ensidige evalueringer og respektløshed. Folk lader dig vide, at dette fænomen ikke tilhører de sociale normer. Sugardating har ingen ret til at eksistere i visse kulturelle cirkler. Folk kan ikke lide selvstændighed og mod. Mangel på sex i et forhold og en daglig rutine er blevet de gængse sociale normer.

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Hvorfor er det at vi, os med et åbent sind, føler frihed, uafhængighed og plads til at udfolde sig, når vi er i Asien eller Indonesien. Der kan du være lige den, du har lyst til. Skamfuldt nådesløse vurderinger af kvinder, der realiserer sine drømme ved at gøre en ældre mand selskab. Hvorfor dømmer vi ikke desperate mænd, der rejser til Asien for at opleve den mentale og fysiske frihed, som jeg nævnte før? De sociale normer, der giver os en følelse af accept og at høre til. Vi kom alle derhen på ferie fra en grå, ubarmhjertig realitet. Hvor sødt ville det ikke føles at konstant stirre ind i øjnene på denne forsvarsløse thailandske pige? Her, ved at indgå kontrakt med en inspirerende, ældre mand, bliver du forsømt. Hvor er “her”?

En stor del af europæiske lande grunder i tradition, religion og sociale retningslinjer. En ny trend inden for forhold eksisterer, men bag facaden. Dette er tabubelagte emner. Det er derfor, det er så svært at gøre homoseksuelle ægteskaber lovlige. Folk er bange for at indrømme, at deres livsstil er anderledes og bange for at blive udstødt af samfundet. Vi bør være stolte af vores anderledeshed. Hvis vi kun er ærlige og åbne omkring vores egne præferencer, vil vi opnå magt.

For få dage siden udfordrede jeg mig selv til at optræde på polsk tv, og lade folk vide at jeg er en SugarBabe. Jeg blev mødt af en tsunami af ekstremt had og misundelse. Jeg rørte op i folk og deres grundlæggende værdier fra dag ét af.

Se ud over grænsen, det er tungt og kan være smertefuldt, men det letter at have friheden til at kunne være sig selv. I øjeblikket passer jeg ikke ind i nogen sociale normer. Min hensigt er at bore ned i emnet om ukontroversielle forhold. Jeg vil gerne udvide menneskets bevidsthed. Folk i Europæiske lande burde blive mere futuristiske. For mig ser det ud til, at der vil komme flere folk, der vil kigge ud over grænsen og være åbne omkring deres præferencer i offentligheden. Hvorfor? Vi er trætte af at blive pålagt systemet og normerne.

Jeg elsker en mand, der er 31 år ældre end mig. Jeg rejser med ham. Jeg begynder at se verden med hans erfarne øjne. Hans viden og jordnære sind giver mig energi og inspiration. Jeg tilfredsstiller ham. Ja, han har pengene. Siger de sociale økonomiske normer ikke, at en mand skal sikre husstandens velfærd? Bliver jeg kaldt prostitueret? Dette er min måde at gøre tingene på. Jeg sidder ikke bare derhjemme og laver mad. Jeg er åben overfor verden, og vil gerne udforske den. Du skal ikke forsøge at passe ind i moralske normer, lav dine egne. Vær modig og “Lad aldrig frygten for at tabe afholde dig fra at spille spillet”. Sugar dating er et andet navn for forhold, der kan give dig glæde og velstand.

Med venlig hilsen

Sugar Advisor

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her