Sugar Advisor: Passion følger dig

”Hvad er din passion?” er et af de mest almindelige spørgsmål blandt folk. Uanset om det er en date, et event eller en familiefest, vil dette spørgsmål være begyndelsen til et personligt bånd. Vi vil alle gerne kende hinandens besættelser.

Men hvad nu hvis jeg ikke har en passion? Hvis jeg ikke har én bestemt ting, som vil interessere mig resten af mit liv? Er jeg mindre interessant som person, hvis jeg ikke er målrettet og mit liv ikke er fokuseret på en bestemt handling? Mit svar er nej.

Den underbevidste snæversynethed svarer ja. I vores samfund drejer alt sig om urealistiske forventninger. Kun hvis du har et arbejde, der samtidig er din passion, har du lov til at være lykkelig. Du tilbringer din fritid med folk, der har de samme interesser (læs: passioner), for kun det kan give dig glæde. Hvert et frit minut spilder du på at udvikle dine passioner som at løbe, bowle eller bygge modeltog. Jeg elsker at tænke, at et forhold kun er succesfuldt, hvis to mennesker deler deres passioner.  Ingen vil nogensinde kunne tvinge mig til at se fodbold.

Så hvad med os? ”Kedelige tabere” uden et formål med livet. Som barn, som teenager og nu som voksen kvinde er jeg ofte stødt på diskrimination, når jeg besvarede det magiske spørgsmål uden et omhyggeligt præcist svar. Jeg blev rådet til at vente, og så ville jeg med sikkerhed finde noget, der gjorde mig glad.

Jeg nyder at lave mange ting. Jeg ser mig selv i et utal af professioner, sportsgrene og interesser. Alligevel ville jeg ikke knytte mig selv til én af dem, indtil min tid var inde. Hvorfor? Fordi livet er et eventyr. Jeg lærer det nye at kende, opdagre det med nysgerrighed og er passioneret omkring det ukendte. Det er at lægge alt din energi i hvad end, der er foran dig.

Hvorfor har jeg valgt SugarDating? Fordi det er en uudforsket livsstil. Folk dykker ikke ned i denne interessante form for forhold mellem en mand og en kvinde hver dag. Det er provokerende, kontroversielt og usædvanligt. Det er derfor, det er så tiltrækkende. For mig er det en rejse. Jeg bliver ofte spurgt om SugarDating er min passion, og hvor længe jeg har tænkt mig at være en SugarBabe. Der er kun et svar: Det ved jeg ikke. Selvfølgelig vil denne livsstil fortsætte så længe den bliver ved med at inspirere mig, og bringe noget fascinerende ind i min realitet. Det giver mig meget glæde at beskrive mine oplevelser, bryde tabuerne, dele mine råd og henvise til de aftaler, der er relaterede til SugarDating. I skrivende stund er jeg passioneret omkring lige netop det.

Hvis du har svært ved at lokalisere dine interesser, gør det dig ikke kedelig eller uambitiøs. At opleve og finde nye kortvarige passioner er langt mere interessant end at blive læge. Måske kan du lide at hjælpe andre, det giver dig en god indkomst og lyder fantastisk når du roser et job, der er din passion, men så snart du ønsker noget nyt, så følg det ønske. Selv hvis det blot er trang til forandring. Passion er ikke en plan. Det er en følelse.