Sugar Advisor: Panik inden det slutter

For nyligt kom jeg til at tænke på det populære udtryk ”Midtvejskrise”. Hvordan er det relateret til os? Ungdommelige, frigjorte, moderne kvinder? Befrier vi blot ældre mænd fra livets ligegyldighed?

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Når man mødes med mænd i en bestemt alder, associeres det med at acceptere deres fortid. Oftest inkluderer disse en dramatisk barndom, ødelagte ægteskaber, overvældende succes eller en gruppe af børn. Disse oplevelser har ledt dem til at møde dig. Hvem er du for dem? Den ækvivalente nye kone. En mulighed for at forlade fortidens traumer og starte et nyt kapitel. Et sjovt kapitel. Udeblivelse af forpligtelser og smerte, en evighed i lykke og frihed.

Du må svare på et vigtigt spørgsmål.

Vil du gerne være en dukke og en ledsager midt i hans panik, før hans bedste år slutter? Som en SugarBabe har jeg oplevet meget. Det started som en fortryllelse med det lette og søde liv med en erfaren partner. Stjæle kys i måneskinnet på det mest luksuriøse hotel i Mexico. Sole sig i rigdom, for du er ung og det værd. Opgive fremtiden. Blive draget af det, der er her og nu. Dette er en vidunderlig løsning. Du behøver ikke tale om fremtiden, men vær blot opmærksom på den.

Som dine år passerer, vil dine prioriteter ændre sig. Det vil hans ikke. Du vil få lyst til et mere stabilt liv. Det vil han ikke. Børn? Du må være skør! Der er nogen bud som SugarDaddies aldrig vil tilpasse sig. Med mindre de forelsker dig blindt eller er under sindsændrende substansers indflydelse. Livsmål som de allerede har opnået, med et dårligt resultat, som du også gerne vil opnå. Livsmål som du ikke er i stand til at opgive eller opnå ved hans side.

Ord som “ægteskab” eller “familie” er ikke længere i hans ordforråd. Det er derfor du bliver nødt til at være en ansvarlig og bevidst SugarBabe. Vær opmærksom på, at dette er en luftig og sorgløs periode i dit unge liv. En periode, hvor du gør dig selv og ham glad. Det vil vare ved indtil dine prioriteter bliver kortlagt. Ældre mænd, der er sammen med yngre kvinder, er et eller andet sted godt klar over at vejene vil skilles. Der er intet usædvanligt over det. Mennesker vil gerne have nye oplevelser og opleve hinanden. Men at fortsætte et forhold, hvor der ikke er nogen fremtid, giver ingen mening.

Det svært at skifte fra en Porsche til en Fiat. Men skal du vælge mellem en evighed uden en bil og et faldefærdigt vrag, så vælg den sidste. Yngre mænd har noget som de ældre mangler – potentiale, karisma og energi. At kravle op af successtigen er spændende, trættende og nogle gange meningsløst. Selvom det kan give dig magt og ambition at være sammen med en teenager. Han kan smitte dig med energi, og du vil aldrig blive nødt til at tilbringe et eneste øjeblik ved siden af en ældre mand. Du vil være selvstændig og vild. Alle bekræfter at den succes, du selv opnår, smager bedst. Tænk bare på den Gucci-taske, der taler til dig hver gang du passerer dens display. Den kan endelig blive din.

Fantastisk! Jeg fandt en fordel ved at være sammen med yngre mænd.

Venlig hilsen,

Sugar Advisor

Du er altid velkommen til at skrive til hende på oliwia.misiak@gmail.com eller sende en direkte besked til Sugar Advisor på Facebook.

Du kan synes godt om Sugar Advisor på Facebook, og glem ikke at følge SugarDaters på InstagramFacebookTwitterTumblr og SugarDaters Snapchat.

Læs det oprindelige indlæg på engelsk her